Sayfa 71/202 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1616 madde; 561 - 568 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. adami boyle cizerlerrr.

Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Bu hafta ya imzaya çağırırlar yada red olur 10 gün içinde yasal olarak cvp gelmesi zorunludur yaklaşık 10 güne yaklaşdı sanırım

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İhale süreçleri ile ilgili bu işlerle az çok uğraşmış biri olarak kabul ederseniz nacizhane birkaç bilgi vermek isterim.

1. Ekap ta yayınlanan bilgilere göre ihale Kamu ihale kanununa tabi olarak açık ihale usulü ile 14 Eylül 2017 tarihinde yapılmış.
    2. İhale tamamlandıktan sonra ihale komisyonu hemen bir karara varmaz ve bu konudada belirtilmiş bir süre yoktur.
    3. Bu iş 1 hafta da sürebilir 1 ayda sürebilir. Burada ilk etapta ve en önemli olan verilen teklifin, idarece belirlenen yaklaşık maliyetin üzerinde olup olmadığı, üzerinde ise ne kadar üzerinde olduğudur. (İhale anında yaklaşık maliyet açıklanır bu belirtilmemiş.)
    4. Daha sonra khk gereği ihale üzerinde kalacak şirketin terör örgütleriyle iltisaklı olup olmadığı sorgulanır.
    5. Eğer hiçbirinde bir sorun yoksa komisyon kararını yazar ve 5 iş günü içerisinde ihale yetkilisinin onayını alır. (Bu arada ihale yetkilisi ihaleyi iptal etme yetkisine sahiptir.)
    6. ihale yetkilisi kararı onayladıktan sonra komisyon 3 gün içerisinde ihale sonucunu isteklilere bildirmek zorundadır.
    7. İhale sonucu bildirildikten sonra 10 gün karara itiraz eden olabilir düşüncesi ile beklenir.
    8. Herhangi bir şikayet olmazsa ilgili firma kati teminatı (%6) karar pulu ve sözleşme bedelini yatırarak (%0,569)(%0,948) ve gerekli evrakları hazırlamak üzere sözleşmeye davet edilir.
    9. 10 gün içerisinde sözleşme imzalanır.

Aşağı yukarı özetlenmiş hali ile ihale süreci yukarıdaki gibi yürür. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.

3. enejiyi v.b enzerlerini kablosuz iletilene kadar kabloya devam.alima devam.daha girilen ve sonuc beklenen daha buyuk ihaleler var.vede girilecek.fabrika tam kapasite ilk dafe bu sene calisiyor.arayin sorun 3 vardye vede mesaili calisiyor..

4. dayi o senin dedigin eskidendi.milletin kafasini bulandirdiginiz yetmedimi.satin kardesim burda ne isiniz var allah allah.reis hayirli olsub demis is bitmis.spek fazla mal alamadi 4 gundur sizimi gonderiyor.bu spek adamlarina inanip mal satmayin.ey ky sirketi arayin sirketi...

5. hepsi yaziyor baslangic bitis hadi git isine....

Alıntı Originally Posted by Erendil Yazıyı Oku
    hepsi yaziyor baslangic bitis hadi git isine....
    Yukarıda yazdıklarımdan beğenmediğin hangiside beni spek adamlığı ile suçluyorsun, ben süreci yazdım. az yede biraz oku, sen işine gitme internete yaz 4734 kanun ve genel tebliğ diye karşına çıksın. İhale ile ilgili 1 kuruş bilgin yok atıyon doğru yazılanlarada müdahale etme biliyor sansınlar.

Birde dikkat ediyorsan bir arkadaşın gönderisinden alıntı yapmışım yani 10 gün süreleri var yoksa iptal olur diye yazmış. 25 eylülde sözleşme imzalanmazsa bu iş biti ihale iptal edildi diye düşünmesin arkadaşlar diye bilgilendirme amaçlı yazdım. Herşeye tersinden bakma.

7.  Alıntı Originally Posted by Godofswords1 Yazıyı Oku
    Yukarıda yazdıklarımdan beğenmediğin hangisi, ben süreci yazdım. az yede biraz oku, sen işine gitme internete yaz 4734 genel tebliğ diye karşına çıksın. İhale ile ilgili 1 kuruş bilgin yok atıyon doğru yazılanlarada müdahale etme biliyor sansınlar.
    Dostum ihale sürecine azda olsa bilgim var 10 gün içinde imzaya çağrılmalari gerekiyor imza hal olunca en geç 15 gün içinde de borsaya bildirmeleri gerekiyor toplam 25 gün en geç tabi en erken 15 gün zaten 10 günü bitmek üzere belkide atmışlardır imzayı ama benim şahsi düşüncem beklentili hisseler eninde sonunda gider yt yaparken ekseri beklentili hisseleri tercih ederim gözüm kapalı 3 den girdim bu hisseye aşşa çekdi satmadım çünki en kötü 2.50 olurdu ama 3 den yukarısı kaç olur kestirmek zor o yüzden ihale sonucu imza filan bu hisseye 3 tavan çektirebilir tb bunlar benim düşüncem ve asla yt tvsiyesi değildir...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Çok fazla polemiğe girmek istemiyorum kardeşim, 100 ün üzerinde açık ihale yapmış biri olarak bildiğimi paylaştım sadece, amacım ky yi korkutmak değil bilgimi paylaşmak, bakın ihale metnide herkese açık, teklifin geçerlilik süresi 120 gün olarak belirlenmiş. sizin dediğiniz gibi 10 gün içerisinde imzalanacak olsa 20 günlük teklif süresi yeterdi. Neyse beğenin beğenmeyin durum bu.

Şunuda extra ekleyim dedim bugün bende bir miktar hisse aldım. Spek adamı diye söylenen arkadaşa duyurulur.

Sayfa 71/202 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •