Almanyada kurulan şirket ile alakalı hic haber gelmiyor, kayserideki arsada öyle...
%10 kdv indirimi bitince satışlarda azalma olur mu ?
tv lerde ki reklamlar fazla mı,?
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşş
Almanyada kurulan şirket ile alakalı hic haber gelmiyor, kayserideki arsada öyle...
%10 kdv indirimi bitince satışlarda azalma olur mu ?
tv lerde ki reklamlar fazla mı,?
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşş
sn ROMEO, 4 tane konudan bahsetmişsiniz.
1) almanyadaki şirket: bilgim yok bu konuda. bilgisi olan biri varsa, bizleri de bilgidar ederse memnun olurum.
2) kayserideki arsa: yani eski fabrika binasını kastediyorsunuz. 2 veya 3 hafta önce oranın önünden geçmiştim. hala fabrika satış mağazası olarak kullanmaya devam ediyorlar idi. daha ne kadar süre böyle kullanmaya devam ederler bilemiyorum.
3) kdv indirimi: bu ay sona eriyor. yani son gün 30 eylül. şimdilik görünen o ki, 1 ekimden itibaren eski sistem kdv ye dönecekler. 3üncü çeyrek (temmuz-ağustos-eylül için) satışları 2inci çeyrek (nisan-mayıs-haziran) satışlarından biraz fazla olacak diye tahmin ediyorum. ama 4üncü çeyrek (ekim-kasım-aralık için) satışları, 3üncü çeyrek satışlarından dikkat çekici şekilde düşük olacak diye tahmin ediyorum (kastım, dramatik bir düşüş değildir).
4) tv reklamları: pek tv izleme fırsatım olmuyor. o yüzden bu konu hakkında fikrim yok.
http://www.posta.com.tr/dunyanin-yat...haberi-1243870
burada kurulduğu açıklanıyor
Yer İmleri