Sayfa 232/412 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 3294 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: BOYP - Boyner Perakende

1. haber dustu...bilirkisi raporunu mahkemeye sunmus...bakalim ne sonuc cikacak...gerci bisey cikacagini sanmiyorum

KAP :20.09.2017 18:04:36

Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından İstanbul Asliye 16. Ticaret Mahkemesi'nde Şirketimiz aleyhinde ikame edilen, 30 Mart 2017 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısının 9 nolu gündem maddesi hakkında özel denetçi tayini talepli davada (Dosya N 2017/605 E.) bilirkişi raporu bugün (20.09.2017) dosyaya sunulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    KAP :20.09.2017 18:04:36

Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler

İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından İstanbul Asliye 16. Ticaret Mahkemesi'nde Şirketimiz aleyhinde ikame edilen, 30 Mart 2017 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısının 9 nolu gündem maddesi hakkında özel denetçi tayini talepli davada (Dosya N 2017/605 E.) bilirkişi raporu bugün (20.09.2017) dosyaya sunulmuştur.

Baris Tanseverin itiraza konu olan 9 nolu gundem maddesi...Baris bey cok hakli ortada kar yok ama masallah 60 milyon tl almislar ust duzey yoneticileri...

4. aslinda bizlerde adliyeye gidip bu dosya numarasini soyleyip davaya bizlerde mudahil olsak tanseverin elini kuvvetlendiririz...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Aslında bu mahkeme süreci hisse için olumlu bir gelişme ,bundan sonra hasonun kendi firmasını soyamıyacağı anlamı taşıyor

spk ve mahkeme baskısını hissedecektir boynergiller ,istedikleri gibi at koşturamıyacaklardır

bu bilançolara olumlu yansıyabilir bundan sonra ,geçen yıl 2. çeyreğe göre % 50 ye yakın bir düzelme zaten var bilançoda

bakalım 3. çeyrek nasıl gelecek ,eğer zarar azalması yönünde 2. çeyrek oranlarıyla bir düzelme daha olursa ki, benim istanbul ve izmirdeki boyner mağazalarındaki gözlemim iğne atsan yere düşmez sanki 3. çeyrek düzelme devam edecek gibi

bu durumda 10 üstünde kalıcı olabilir

araplar (KATAR lılar ) uyanıktır yaşa basmazlar boşuna yapmadılar BOYNER e yatırımı

2 milyar ciroyla 160 milyon zarar yazmak kolay iş değil bence müthiş yönetim başarısı
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Aslında bu mahkeme süreci hisse için olumlu bir gelişme ,bundan sonra hasonun kendi firmasını soyamıyacağı anlamı taşıyor

spk ve mahkeme baskısını hissedecektir boynergiller ,istedikleri gibi at koşturamıyacaklardır

bu bilançolara olumlu yansıyabilir bundan sonra ,geçen yıl 2. çeyreğe göre % 50 ye yakın bir düzelme zaten var bilançoda

bakalım 3. çeyrek nasıl gelecek ,eğer zarar azalması yönünde 2. çeyrek oranlarıyla bir düzelme daha olursa ki, benim istanbul ve izmirdeki boyner mağazalarındaki gözlemim iğne atsan yere düşmez sanki 3. çeyrek düzelme devam edecek gibi

bu durumda 10 üstünde kalıcı olabilir

araplar (KATAR lılar ) uyanıktır yaşa basmazlar boşuna yapmadılar BOYNER e yatırımı
    bende bodrum daki boyner magzasi her hafta gezerim hep tiklim tiklim...bir urun aldim 15 dk kuyrukta bekledim...bence satislar iyi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
     Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    mrb abi...nasilsin iyimisin...uzun aradan sonra mali bizede kilitlediler...dun 9.30 dan giris yaptik hemencecik optuler bizi gayri uzuncu olduk
    kardeşim, hoşgeldin.......

ne bulaştın yine bu yavşağın tahtasına?

YTD...

Sayfa 232/412 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •