haber dustu...bilirkisi raporunu mahkemeye sunmus...bakalim ne sonuc cikacak...gerci bisey cikacagini sanmiyorum
haber dustu...bilirkisi raporunu mahkemeye sunmus...bakalim ne sonuc cikacak...gerci bisey cikacagini sanmiyorum
KAP :20.09.2017 18:04:36
Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya Davaya İlişkin Gelişmeler
İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından İstanbul Asliye 16. Ticaret Mahkemesi'nde Şirketimiz aleyhinde ikame edilen, 30 Mart 2017 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısının 9 nolu gündem maddesi hakkında özel denetçi tayini talepli davada (Dosya N 2017/605 E.) bilirkişi raporu bugün (20.09.2017) dosyaya sunulmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
aslinda bizlerde adliyeye gidip bu dosya numarasini soyleyip davaya bizlerde mudahil olsak tanseverin elini kuvvetlendiririz...
Aslında bu mahkeme süreci hisse için olumlu bir gelişme ,bundan sonra hasonun kendi firmasını soyamıyacağı anlamı taşıyor
spk ve mahkeme baskısını hissedecektir boynergiller ,istedikleri gibi at koşturamıyacaklardır
bu bilançolara olumlu yansıyabilir bundan sonra ,geçen yıl 2. çeyreğe göre % 50 ye yakın bir düzelme zaten var bilançoda
bakalım 3. çeyrek nasıl gelecek ,eğer zarar azalması yönünde 2. çeyrek oranlarıyla bir düzelme daha olursa ki, benim istanbul ve izmirdeki boyner mağazalarındaki gözlemim iğne atsan yere düşmez sanki 3. çeyrek düzelme devam edecek gibi
bu durumda 10 üstünde kalıcı olabilir
araplar (KATAR lılar ) uyanıktır yaşa basmazlar boşuna yapmadılar BOYNER e yatırımı
2 milyar ciroyla 160 milyon zarar yazmak kolay iş değil bence müthiş yönetim başarısı
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Yer İmleri