Sayfa 251/630 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    ihale işlerinden bi haber gelirse o zaman zaten bi anda 188 lere koşar, yoksa belliki plates topu çevirip duracaz böyle.
    Sayın fibonacci pilates olsak yine iyi ..adamlar pimpon topu gibi bir o yana bir bu yana çarpıp duruyorlar...[emoji23][emoji23]sabırımdan sonu selamettir inş.beklemedeyiz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    ''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.

2. uykum geldi be kagıdı izlerken

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    sınıra asker yığıldı, barzani köpeğinin ağzına bakıyorlar.. vay be.. zamanında uçağa binmek için bile ankarada n izin alan bu köpekleri sahipleri nasıl beslemiş..üstün dış politika iste budur.. hadi açılış yapın yine diyarbakırda..
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

4. birileri resmen tşk geçiyor bence... elinde yüklü mal olan arkadaş speğe kemik gösterir gibi yalandan yukarı satış yazıyor sonra az bi alım göründümü siliyor sonra bi alt kademeye gelince yine yazıyor!

5.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    birileri resmen tşk geçiyor bence... elinde yüklü mal olan arkadaş speğe kemik gösterir gibi yalandan yukarı satış yazıyor sonra az bi alım göründümü siliyor sonra bi alt kademeye gelince yine yazıyor!
    yani eğer şu 161 deki devamlı oynaklık yapan 40bin civarı lot eğer kendisinin değilse valla tutar tek kalem 100 bini çakar elinden alırdım! öyle oynanmaz böyle oynanır diye sonra da fırsat vermeden götürür 180 nin üzerine atar, bunlarında peşinden g.tum g.tum izlemesinin keyfini çıkarırdım...

6. bugünkü operasyon belliki sabah yapılıp bitmiştir. artık haftaya kaldı umutlar. haydi kalın sağlıcakla

7. 59 60 61 kademesini görmekten bıktım yahuı

8. 64 ü yamayı becereblirse hızlanır sanırım ytd

Sayfa 251/630 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •