Sayfa 360/712 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 5692 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Utanmadan bugün bile satmış ünlü.
    Bugün hissene sahip çıkmadın ya patron, gözümden düştün. Demek ki savaş mavaş çıksa halimiz harap[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Ünlüyü ben satışta göremedim ama [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Sayın Sancaktar Yushr adlı ortağımızın attığı hızlı takastan gördüğüm veri üzerine atmıştım o mesajı. Eğer dediğiniz gibi ünlü bugün satış yapmadıysa kendilerinin kurumsal kimliğinden özür dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

Sizin mesajınızdaki tabloya göre tam tersine ünlü bugün alım yapmış. Bundan dolayı da kurumsal kimliklerine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bu konuda beni uyardığınız için size de teşekkür ederim.[emoji846]

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

Bu spk nın kap a yolladığı açığa satış açıklaması hakkında ne düşünürsünüz?

5.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Daha bugün karanlık odadan sonra sayın ortaklarımızdan birine özel mesajdan bu sihirli el devlet babanın eli demiştim. Kap daki açığa satış ile ilgili açıklama çok doğru bir hamle.
    Eğer barzaniyi tokatlamaya gidersek arkadan vatan hainleri ve/veya Türkiye düşmanları açığa satış yapmasın diye önlem alınmış. Devlet baba küçük yatırımcısını düşünüyor. Bakalım patronlarında kulaklarını çekecekler mi? Daha bugün bizim patrona bak sen ilk ol sahip çık hissene dedim. Zaten elinde sattıklarından gelen nakit var, gir alıma dedim. Devlet babanın hiç şakası yok patron. Önce acilen şu likidite sağlayıcılığı ayağı ile yaptığın hisse satışını durdur. Hemen pazartesi hisselerine sahip çıkma adına alışa geç. Üzerine hisse geri alımı için açıklamanı kapa yolla. Bunları yap ve ilk ol. Yooo boşver deyip kulağının üzerine yatma, sonra o kulağı devlet baba çeker ve sonra sana yine bu bahsettiklerimi yaptırırlar. Kulağının çekildiği ile kalırsın ve devlet baba kenara not düşer. Ortaklar bu dediklerim kurgu değildir, obüslerimizden atılacak ilk top mermisinden sonra finansal piyasaların sağlam ve dik durması adına atılacak adımlardır. İlkini spk attı. Ben patronların yerinde olsam diğer adımları bir an önce gönüllü atarım. Yoo atmıyorlar mı, devlet çarkları ağır döner ama bir dönmeye başlar ise yapılanın hesabını sorar.

6.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Daha bugün karanlık odadan sonra sayın ortaklarımızdan birine özel mesajdan bu sihirli el devlet babanın eli demiştim. Kap daki açığa satış ile ilgili açıklama çok doğru bir hamle.
    Eğer barzaniyi tokatlamaya gidersek arkadan vatan hainleri ve/veya Türkiye düşmanları açığa satış yapmasın diye önlem alınmış. Devlet baba küçük yatırımcısını düşünüyor. Bakalım patronlarında kulaklarını çekecekler mi? Daha bugün bizim patrona bak sen ilk ol sahip çık hissene dedim. Zaten elinde sattıklarından gelen nakit var, gir alıma dedim. Devlet babanın hiç şakası yok patron. Önce acilen şu likidite sağlayıcılığı ayağı ile yaptığın hisse satışını durdur. Hemen pazartesi hisselerine sahip çıkma adına alışa geç. Üzerine hisse geri alımı için açıklamanı kapa yolla. Bunları yap ve ilk ol. Yooo boşver deyip kulağının üzerine yatma, sonra o kulağı devlet baba çeker ve sonra sana yine bu bahsettiklerimi yaptırırlar. Kulağının çekildiği ile kalırsın ve devlet baba kenara not düşer. Ortaklar bu dediklerim kurgu değildir, obüslerimizden atılacak ilk top mermisinden sonra finansal piyasaların sağlam ve dik durması adına atılacak adımlardır. İlkini spk attı. Ben patronların yerinde olsam diğer adımları bir an önce gönüllü atarım. Yoo atmıyorlar mı, devlet çarkları ağır döner ama bir dönmeye başlar ise yapılanın hesabını sorar.

Sevgili Elit yazdıklarına tamamen katılıyor ve seni bu düşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum [emoji846]

7.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Muhteşem tam isabet bir karar destekliyorum elinde olmayan hisseye üç beş kademe pasiften vurmak ve bunu bazı hisselerde toplu sürekli olarak yapmak zaten amiyane tabirle çakallık umarım duruma göre kısıylamayı genişletirler yada belli bir limit koyarlar[emoji106]

8. Açıkcının son durumu [emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 360/712 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •