Saat 16:04 itibariyle ağam yoğun bir şekilde metro yatırım tarafından piyasa yapıcılığı kapsamında aldığı 250 lot u halen satmadı... ilginç![]()
Saat 16:04 itibariyle ağam yoğun bir şekilde metro yatırım tarafından piyasa yapıcılığı kapsamında aldığı 250 lot u halen satmadı... ilginç![]()
Son düzenleme : faruk55; 19-09-2017 saat: 16:24.
10 dk kalmış ve piyasa yapıcı! hala vermemiş aldığı malı, kağıt büyük şeylere gebe hmm
Saat 18:24 itibariyle metro yatırım KAP a haberi yolladı. 250 lot aldım ve satmadım ...piyasa yaptım diyeadamsın ağammmmm.... ayrıca 1.99 a öğleden sonra 86 bin lot destek atan arkadaş ( eğer destek amaçlı attıysan adamsın...eğer 2 altı mal kaptırmamak için yaptıysan çok karaktersizsin) anladın sen onu
alcalan takoz ... bakalım nerden dönecek.... bu arada kasaya girecek sermaye kadar nakit parayı unutmadık....aşağıda pusuya devammm
Batısöke speği gerçekten adammışsın kağıdını salmadın... biraz bizimki örnek alsın seni...
bu sözü unutmayın kaybetmezsiniz::Ne kadar kazanırsam zengin olurum? hesabının yanında; ne kadar kayıba dayanabilirim? hesabını da yapıyorsanız risk yönetiyorsunuz demektir.
Duy sesimi110,000 endekste yukarı gaza geleceksem,
%10 üç günde düşen mala girerken korkacaksam öyle borsacılığın aq ben ... arkadaş güzel söylemiş...yarın da bekliyorum spekciğim![]()
Çok çenem düştü gene -ciddi gelişme olursa yazarım...nokta
Vangd haftalık görünüm.. Yavaştan hacim artmaya başlamalı.
VANGD-W-2017-09-25.jpg
Yer İmleri