Sayfa 22/1006 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Vob 24

1. Selamın aleyküm
    Burdakı yorumları okuyunca sanırlarki devlet yönetecekler 😁 ekonomi viop yada endexis hakkında çok kısa kısa yorumlar da yok değil tşk o kesime biliyorlar kendilerini diğer kesim ise kuru gürültü evde konuşsa başı ağrır bura yeri herhalde 😊 endexin viopun amacına uygun bilgi grafik paylaşanlara tşk diğerlerini okumaya gerek yok..

2. 125 550 şu an.

125 900 e kadar piyasa açılınca alır.

oradan 125 400 e düşer.

sonrasına bakarız.

bilmeyen oynamasın hahahahahahahahaha
    Yazdıklarımdan sorumlu değilim.

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Selamın aleyküm
    Burdakı yorumları okuyunca sanırlarki devlet yönetecekler �� ekonomi viop yada endexis hakkında çok kısa kısa yorumlar da yok değil tşk o kesime biliyorlar kendilerini diğer kesim ise kuru gürültü evde konuşsa başı ağrır bura yeri herhalde �� endexin viopun amacına uygun bilgi grafik paylaşanlara tşk diğerlerini okumaya gerek yok..
    akşam IŞIK ÖKTE nin güzel bi sözü oldu.
    Bugünlerde, grafik ,teknik analiz bildiğimiz ne varsa ÇÖPE gitti..
    DEVLET YÖNETİMİNİN sorunları bizi batırdı... Sen hala grafik merak etmeye devam et...

4.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Selamın aleyküm
    Burdakı yorumları okuyunca sanırlarki devlet yönetecekler 😁 ekonomi viop yada endexis hakkında çok kısa kısa yorumlar da yok değil tşk o kesime biliyorlar kendilerini diğer kesim ise kuru gürültü evde konuşsa başı ağrır bura yeri herhalde 😊 endexin viopun amacına uygun bilgi grafik paylaşanlara tşk diğerlerini okumaya gerek yok..
    Devleti yönetmek değilde ucu bize dokununca ,vergi zamları ,zam yapılınca maliyet enflasyonun yükselmesi. mecburen düşünce paylaşımı oluyor,yoksa durduk yere arabamın vergisini artırmasa istediği kadar ÖSÖ besleyebilir.

5. gny herkese
    134825 den beri kısa devam ediyorum. robot Al verince yazıcam

6. Devlet yönetenleri eleştirebiliriz fakat viopla endexle ilişkisi nedir çözemedim ? Eleştirirken yatırım yapmayı bırakazmı ha bak hulk aldım aşağıda nörim ölimmi 😊 açılış - kapanışın + olması temennisi ile bol şans herkeze..

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    akşam IŞIK ÖKTE nin güzel bi sözü oldu.
    Bugünlerde, grafik ,teknik analiz bildiğimiz ne varsa ÇÖPE gitti..
    DEVLET YÖNETİMİNİN sorunları bizi batırdı... Sen hala grafik merak etmeye devam et...
    Isik Okte kolpasina inanmayin arkadaslar.. Pozisyonuna gore boguren samimiyetsizin biri.. Daha once de yazistim sahsen biliyorum nasil dalaverelere musait oldugunu...

Sayfa 22/1006 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •