Soru şu: patronun 14.50 den sattığı yerde ky neden15.80 den hisse tutmali elinde?
Soru şu: patronun 14.50 den sattığı yerde ky neden15.80 den hisse tutmali elinde?
Bilmedigimden soruyorum. Bu tur satis islemlerinde pazarlik nasil oluyor? Mesela 14.5 fiyatina bugun mu karar verdiler?
Ikinci olarak patron geri kalan %38 lik malini neden tutuyor elinde? Ailenin elindeki payin 9 da 1 i satildi hatirlatayim. Hepsi degil?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ikinci olarak patron geri kalan %38 lik malini neden tutuyor elinde? Ailenin elindeki payin 9 da 1 i satildi hatirlatayim. Hepsi degil?
Arkadaşlar şirket adamın.. İsterse bu gun kottan cıkıyorum der butun malı toplar... Yani lot toplamak için ayak oyunu ile itham etmek saçma... Adam dünya zengini zaten parayla pulla işi yok.. Şirketin yuzde 80 i elinde...
Adam şirketini dünya standartlarına cıkartmak için uğraşıyor... Halka açılmak bunun başlıca şartı... Kurumsal yatırımcıların ortaklığı bu hedefteki amac... Patronun uzun vadeli amacı şirketini sahipsiz yapmak....
Katiliyorum. Bence en kolay dusunme bicimi patron neden satti dusuncesidir. Borsayla alakasi olmayan anneme durumu anlatsam, hemen hisselerimi satmami soyler eminim. Gerci sonunda hep anneler hakli cikar orasi ayri[emoji1]
Arkadaslar şirketini halka açan patron.. İstemese hiç açmazdı.... Hatta isteae şimdi bütün lotları bu fiyattan geri alır.. Patronu bu şekilde itham etmek deli saçması
Yer İmleri