THYAO...
Bundan aylar öncesinde hatırlayanlar bilirler:
THYAO için dip tesbiti yapmıştım. O zamandan bu zamana da değişen bir durum olmadığı için yeniden yazmadım diye hatırlıyorum...
Şimdi ise durum tesbiti ve
Sistemin sağlam senetlerde nasıl güzel çalıştığının gözlemlenmesi adına yazıyorum.
Şimdi hemen akla şu soru gelebilir:
-
Trend bitti mi?
Bence görünen henüz bitmedi. Lâkin içerisinde bulunduğumuz düzeltme bu hisse için de kaçınılmaz olduğundan (çünkü çok kaşırı yükseldi ve biraz yük atması lâzım) bir miktar düzeltme yapıyor...
Nereye kadar sorusuna ise grafikte işaretle cevap verdim. Teknik olarak
865-8.55 olan bu seviyeye kadar ki düşüşler normal karşılayacağım düşüşlerdir. Devamında salınımlar ve sonra son dalga ile yeni zirveler test edilerek iş nihayete erecektir...
Şimdilik zirve için hedef vermek doğru olmaz. Fakat yeni zirveler olmasını bekliyorum. Bu hissede henüz iş bitmiş değil!!!
Gerçi aynı durum
Endeks için de geçerli ama orada birçok hissenin birleşimi söz konusu olduğundan tek tek
hisse analizinden farklı görüntüler ortaya çıkacaktır. O nedenle hisse bazlı bakmakla, Endeks bazlı bakmak birbiri ile karıştırılmasın...
Şimdi grafiğe bakacak olursak;
Orta Vadeli Trendin kırılımı;
Osilatörün kırılımı ve
Sistemin son 5 gündür
kırmızı (
Turuncu) olması ve eklediğim
Fibo seviyeleri üzerinde harekete geçilmiş olması bize durumu net olarak gösteriyor.
En başından beri
Sistemi takip eden birisi hiç kafasını yormadan aldığı bu senetten; hayal edemeyeceği kârı elde etmiş olacaktı. Üstelik çok fazla parazit sinyal de üretmemiş. Net sinyaller üretmiş. İşte sağlam senetlerde
Sistem böyle iyi çalışlır. Fakat dandik senetlerde çok aşırı dalgalanma ve volatililte olduğundan sağlıklı sonuç üretemeyebilir. O nedenle sürekli sağlam senetleri seçin ve
Sistemi sadece bu senetlere uygulayın diyorum...

Yer İmleri