Sayfa 831/1200 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Hocam birşeyi merak ediyorum, malum bu Otokarin spegi cok saygıdeğer bir sahis, tum olumlu haberleri vs hic ediyor, suanki durumu da oldukça can sıkıcı, maşallah siz ve buradaki hocalar grafik ve öngörü konusunda gayet başarılı, merakım şu otkar konusunda gecmiste hic tahmin edip yada grafiklere gore hareket edip kazandığınız oldu mu , bu zamana kadar otkar sayfasina fgrafik koyanlar tahminde bulunanlarin öngörüleri dogru cikmadi surekli ters köse yorulduk artik

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sn sacro teşekkürler ayrıntılı cevap için...

Sn soet76 kimler peki bu kar dağıtacak şirketler...( Eskiden cimri olup ....) .. açar mısınız ?...

3. s.a kolay gelsin ne ördüler bugün
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a kolay gelsin ne ördüler bugün
    Yahu senin bu gubre bizide yakti.susuz attilar ustumuze yagmur yagacak sandik...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Yahu senin bu gubre bizide yakti.susuz attilar ustumuze yagmur yagacak sandik...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstadım gubrf bende çok az takiplik topiğe yazmıştım kısada bi bk olmaz ondan ytd
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6. Fener beklentin devam mı sacro hocam

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KomutanLogar Yazıyı Oku
    Hocam birşeyi merak ediyorum, malum bu Otokarin spegi cok saygıdeğer bir sahis, tum olumlu haberleri vs hic ediyor, suanki durumu da oldukça can sıkıcı, maşallah siz ve buradaki hocalar grafik ve öngörü konusunda gayet başarılı, merakım şu otkar konusunda gecmiste hic tahmin edip yada grafiklere gore hareket edip kazandığınız oldu mu , bu zamana kadar otkar sayfasina fgrafik koyanlar tahminde bulunanlarin öngörüleri dogru cikmadi surekli ters köse yorulduk artik

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim geçmiş otokar grafiklerim çok oldu.

Hepside çalışmıştır. Otokar grafiği atıpta hiç yanıltıcı analiz yapmadım. 40 dan 80 rallysini 2013 te katıksız yaşadım. 2015 dede 65 100 rallysi öncesi çok grafiğim vardı. 2015 den beri otokar alıp satmadım hiç.

Şu an yeni bir analiz yap deseniz. Yaparmıyım yapmam çünkü grafikteki oluşumu bir garip durumda otokar'ın herkesin yanılmasına haklı gözle bakmak lazım.
    Son düzenleme : Sacrosanct; 29-09-2017 saat: 00:52.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Fener beklentin devam mı sacro hocam

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    :D

ya dostum bu kağıt büyük rally atacak sadece ekranı kapayın fiyatına bile bakmaya gerek yok. :D

rallynin başında ilk satanları bu gözler izleyecek aynı yunsa gibi :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 831/1200 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •