Sayfa 321/964 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. En önemli konu blokeli lotların açılması. Bunlar teminat gösterilerek yeni krediler alınıp arel bankın borcu ödenebilir.
    Yaz dönemi yeni bitti. 9 aylık bilanço benim için çok önemli. Bakalım 9 aylıkta kar gelirse sermaye erimesinin önüne geçilebilir.
    Ben şahsen umutluyum. Ss kötü niyetli biriydi. Gk da gördüğüm zt ise oluşan mağduriyetlerin farkında. Şirketi düzlüğe çıkarmak için gerçekten uğraşacağını beyan etti. Bize tek gereken sabır. Bu işler bugünden yarına olmuyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kaptan mehmet Yazıyı Oku
    Birileri yine kudurmuş. Sanırım Nail beyin fesih davasına verdiği son dilekçeyi okumuşlar.
    söyle kimse onlar gidip aşı yaptırsın
    4 yıl önce bu hisse yi en çok sulayan zat ı ısırmadı mı o kuduranlar acaba

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam tirmalayip duruyorlar. Ky nin organize olmasindan, hukuki haklarini aramalarindan... Birlik beraberlikten sikayetciler...

Yeni yatirimci kesfedemesinki 3-5 bin liraya kademe dusursun, trade etsin. Eski yatirimcilarada algi yapsin...

Nobet tutar gibi her hafta birisi geliyor...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu tırmalayanlar ile beni kast ediyorsanız
    size de yazıklar olsun sn frecell1998

4 yıldır değişmeden aynı şeyleri yazan ve
    dediklerinin %50 den fazlası gerçekleşen biri olduğumu en iyi bilenlerdensiniz

Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Şuan borsa da sadece üstünde değil, fiilen batmış olmasına rağmen işlem gören, hatta arada tavan taban giden(örneğin Bimeks) gibi kağıtlar var. Ama çok muhterem arkadaşların tek derdi KERVN a yeni yatırımcı girmesin )

Maşallah 7/24 KERVN hakkında yazıyorlar. Artık maaşlarını nereden alıyorlar ise mesailerini buraya harcamalarına müsade ediyor demek ki ))

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet ama tek derdim KEZBN a girmesinler değil
    YAKIN İZLEME PAZARI yani eski adı ile GÖZALTI PAZARI hisselerinin hiçbirisine girmesinler
    burada yazmamın sebebi özellikle herşeyini çok iyi bildiğim bir şirket yapısı olması

bu arada sn fabrika nın son tespitlerinin hepsine katılıyorum
    tek fark ZT nin iyi niyetli olmasına hiçkimse beni inandıramaz
    TAKİYE yapıyordur
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

3. SAYIN
    KEZBN HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM ESKİ KEZBN TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
    KESİNLİKLE KEZBN ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
    O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR

BİLGİLERİNİZE
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4. Sayin Volbor onlar kendilerini biliyor. Yazdigimi tekrar okursaniz hukuki mucadelemizden rahatsiz olanlar diyorum. Bildigim kadari ile siz rahatsiz degilsiniz...

Digeri trade etmek icin algi yapiyorlar diyorum yine bildigim kadariyla sizde hissede yok.

Yani niye ustunuze alinip bu kadar sert tepki gosterdiniz... Asil ben sasirdim...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Dun gelen iflas talepli davada... Ilk bilgilendirmenin yapildigi kap haberine bakarsaniz sozde borc oldugu, sahte kase kullanildigini gorursunuz...

Buradan da anlasilacagi uzere onceki donemlerdeki borclarin, satilan gmlerin tekrardan incelenmesi (malatya'da ki sozde arsalar) sirket acisindan iyi olacaktir.

Dun gelen bu haberin devamlari gelirse sirket icin olumlu olacaktir. Dunku haber 1 milyon civarindaydi darisi daha yuksek degerdeki para ve varliklarin basina ins...

Hep diyoruz bosuna girmedik hisseye cagri iptalse bu hisse gider arkadas hisse olsun 2 tl ondan sonra cagri geri gelsin ne fark eder cagricilar

Yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir olamaz da.

6. Hocam gelsin 2'lere sorun yok... Ama iste... Sorun gelmesinde...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    En önemli konu blokeli lotların açılması. Bunlar teminat gösterilerek yeni krediler alınıp arel bankın borcu ödenebilir.
    Yaz dönemi yeni bitti. 9 aylık bilanço benim için çok önemli. Bakalım 9 aylıkta kar gelirse sermaye erimesinin önüne geçilebilir.
    Ben şahsen umutluyum. Ss kötü niyetli biriydi. Gk da gördüğüm zt ise oluşan mağduriyetlerin farkında. Şirketi düzlüğe çıkarmak için gerçekten uğraşacağını beyan etti. Bize tek gereken sabır. Bu işler bugünden yarına olmuyor.
    İste hersey su saatten sonra corap sokugu gibi cozulecek insallah. Tabi comak sokmaya calisanlar var bence de ama kim ne icin oldugunu cozemedim aklim da ermez zaten.

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam gelsin 2'lere sorun yok... Ama iste... Sorun gelmesinde...

Simdi zor geliyor ama hersey asama asama. Once 1 tl olsun ondan sonra algilar degisir. 3 tl bile mumkun gelir. Yanlismiyim borsa boyledir. Yeterki sirket istekli olsun hevesli olsun ki ben oyle dusunuyorum.

Sayfa 321/964 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •