Sayfa 1005/1068 İlkİlk ... 55059059559951003100410051006100710151055 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 8,033 - 8,040 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Ahirete kadar onlara mühlet veriyoruz. İstedikleri kadar isim veya adres değiştirsinler. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı. En adil bir şekilde hesaplaşma zamanı gelecek. Acırsam belki merhamet eder affederim. O da belki. O anki psikolojime bağlı.

2. 0.22 kuruş tan geri dönse affedermisin

3. Dönerse tabi ki afedebilirim. Dönmez ise kum saati çalışır. Sonrasını onlar düşünsün. Vakit yaklaştıkça ben rahat uyurum. Uykusu kaçacak olanlar var.

4. Yandı gülüm keten helva.
    Son düzenleme : garibanca; 02-07-2024 saat: 00:44.

5. hisseden umudu kestik 2onur2'yi de kaybettik bu iyi olmadı..Evet kurduğum bazı cümlelerde o da eleştirilerden payını aldı ama bu ona kin nefre husmet duyduğum anlamına gelmez daima kırmadan dökmeden incitmeden iyi niyetle yapıcı eleştiri yaptım bu güne kadar umut ümit dağıttın mağdur yatırımcılara psikolojik destek oldun ayakta tutmaya çalıştın ama son zamanlar battı gitti yok oldu geri gelmez artık demeye başladın bizimde beklentilerimiz cesaretimiz kırıldı bu yüzden tatlı eleştirilerde bulundum ..Ne diyelim arkadaşımızın,kardeşimizin canı ve bizimde canımız sağ olsun..Öncesini saymıyorum son 23 yıllık süreç içinde soygun vurgun hortum rüşvet hırsızlık arsızlık ahlaksızlık almış başını gitmiş kontrolden çıkmış yapanın yanında kar kalmış maalesef elden bir şey gelmez yaş olmuş 65 ahir alemde Çavuşoğulları kardeşlerle ve onları sorgulayıp cezalandırmayanlarla Allah'ın huzurda hesaplaşacağım..Gerek bu dünyada gerekse ahir alemde hakkım haram olsun asla zayi olmasın..2009 yılına kadar ÇBS Printaş aldım 2009 yılında emekli oldum maliyet düşürmek için emekli paramı da buraya yatırdım toplam 276 bin tl o zamanki kayıp buhar olan alın teri helal param bu günümüz tutarını varın siz hesaplayın ..Canımı yaktınız Çavuşoğulları Namıdiğer Dalton kardeşler Allah'ım da sizin canınınızı yaksın inşallah..Amin..ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Biraz daha sabır 🙏 bu Ali beyin mesajı
    bu 2 onur 2 paylaşımı.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Küllerimizden doğacağımız gün yakındır inşaallah

yıl 2018 paylaşım

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Sonunda şafak 30 oldu.2004 yılında ÇBS grubundan Printaş'ın
    varlıklarını da devralan Sun Chemical, böylece likit pazarındaki üstünlüğünü daha da güçlendirirken,
    yayıncılık pazarında da çok önemli bir yer elde etmiş oluyordu. 2010 yılına kadar Gebze ve Çiğli'deki
    fabrikalar iki ayrı şirket halinde faaliyet gösterirken, o yıl tek isim ve tek firma adı altında, Sun
    Chemical altında birleşmişlerdi. Son olarak Aliağa fabrikası da bu yapıya katılmış oldu.
    2 onur 2 izmirde yeni çbş kimya diye bir firma var bizle ilgisi varmıdır.
    sitesi baya renkli

Sayfa 1005/1068 İlkİlk ... 55059059559951003100410051006100710151055 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •