Sayfa 1014/1030 İlkİlk ... 145149149641004101210131014101510161024 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 8,105 - 8,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    altınlarla ilgili katılım bankaları ile görüşün derim

vakıf katılım iyi dağıtıyodu sanırı 2. küsür

ytd.

syg,
    Tesekkurler öneri için [emoji106][emoji120]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Arkadaslar bir konu hakkinda sizleri aydinlatmak isterim.

Sayin newsTR,

Ing turuncuda 750 alisveris yapana 2 puan fazla veriyor. Bu sabah baktim 24 olmasi gereken oranim 22 gorunuyor. Yani 20+2.

Telefonla aradim. Mtlerin dunyadan haberi yok. Bana dediler sistemsel sikinti gun icinde duzelecek. Aksam oldu duzelen birsey yok. Demin bir daha aradim ve sonunda bilen bir mt cikti. 750 alisverise bir sonraki ay sadece 30 gun 2 puan fazla veriyormus. Yani 31. Gun olan bugun 2 puani vermiyor. O yuzden bugun 22 den faiz verecek. Ben de ogrenmis oldum. Bilgilendirme maksatli size de yaziyorum. Yarin 24 e cikacakmis...
    Bilgilendirme için çok teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    4.90-5.20 citasina gelmedigi surece dolar benim icin pahali...hele 6 tl uzerinden dolar alanlara bizzat yemek ismarlayip tanismak isterim..bir hayranlari olarak....)
    Üstad dolar öyle bir boksörki tam havlu atacak derken bir yumrukla tüm mevduatçıları bir anda nakavt ediyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. şekerbank hoşgeldinleri 23.50 e çekmiş(1.75 puan düşüş)
    burgan bank hoşgeldin 25 e çekmiş (1 puan düşüş)
    enpara hoşgeldini 32 günlük 22.75 e çekmiş(1.25 düşüş)

ing ve teb marifetli de geçen hafta 1 puan düşürmüştü,bunların sıkı duruştan anladıkları bu,ayrıca büyümeyi de teşvik edecek vergi indirimleri de cabası,dış mihraklar temalı filan başkent saldırı organize edildi açıklamalarına diyecek söz bile bulamıyorum.

dolar bu seviyelerdeyken yine gol yememek için düşünülmeli,ben kademeli olarak yine aldım 5.70-5.48 aralığı seviyesinde 5.55 maliyetli olarak almış bulanmaktayım en eskilere ek olarak

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Benim için 5,50 hala çooook yüksek daha 3 ay önce dolar 4,70-4,80 olduğunu göz önüne aldığımda. Tek umut pazartesi günkü enf rakamı.... O da fos çıkarsa artık doların sadece arkasından bakarım...
    3 ay önce ülkede ne alsaydin simdi ki fiyatın yarısını ödüyordun...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    şekerbank hoşgeldinleri 23.50 e çekmiş(1.75 puan düşüş)

ing ve teb marifetli de geçen hafta 1 puan düşürmüştü,bunların sıkı duruştan anladıkları bu,ayrıca büyümeyi de teşvik edecek vergi indirimleri de cabası,dış mihraklar temalı filan başkent saldırı organize edildi açıklamalarına diyecek söz bile bulamıyorum.

dolar bu seviyelerdeyken yine gol yememek için düşünülmeli,ben kademeli olarak yine aldım 5.70-5.48 aralığı seviyesinde 5.55 maliyetli olarak almış bulanmaktayım en eskilere ek olarak
    Şekerden rezalet faiz alicaz bu ay anlasilan.

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Kesinlikle ZAMANLAMA manidar.Belki haftaya enf.rakamı ile 5,47 gören dolar 5,30 altına salınacaktı..Demek ki birileri doların 5,50 altına inmesini istemiyor...3 tane ''vibratör'' daha fazla satılsın diye 220 milyar dolar borcu olan özel sektöre 15 kuruş daha girdi..
    Girecek.

Ta ki millet akıllanana kadar[emoji106]

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    şekerbank hoşgeldinleri 23.50 e çekmiş(1.75 puan düşüş)

Herkesi Aktifbanka bekleriz..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1014/1030 İlkİlk ... 145149149641004101210131014101510161024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •