2/3 altın cephesindeyiz, 1/3 yedeklerimiz Tl faizde. Şeytan yedekleri de cepheye sür dedi emme sürmedim..
2/3 altın cephesindeyiz, 1/3 yedeklerimiz Tl faizde. Şeytan yedekleri de cepheye sür dedi emme sürmedim..
dolar topiği yeniden başlığına uygun hareket ediyor
bir halt olacağı yok.
Temmuz eflasyonu açıklanacak ağustos başı, o muhteşem rakam ile dolar 5.50 yi öper. Kasım sonu 7 tl hedefim var zaten 3 aydır yazdığım. Sebebide içerde kriz tam patlayacak çünkü dışarsıda patlamış olacak.
ben 6.69 u görürsem duruma göre satarım ne var ne yok
bir halt olacağı yok.
Tr 2030 7,13 % 0,20
güniçi en yüksek: 7,14 güniçi en düşük: 7,12
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Borsada herkesin yaptığını yapmamak lazım. Herkes grafiklere ya TL bazlı ya da Dolar bazlı bakıyor.
Ama Borsada 2001 ve 2008 dibini görmek için grafiğe TUFE bazlı bakmak lazım. O seviyeyi görmeden borsanın adını bile anmam. Gelirese ne ala... gelmezse yüzüne bile bakmam. O seviyeye Gelse bile aceleci olmam bu defa geçmiş krizler gibi hemen W yapacağını zannetmiyorum özellikle de bizim borsamız.
Çünkü kriz ne kadar gecikirse dipte kalma süresi de o kadar uzar. Her 8 yılda bir küresel kriz olmalıydı yani buna göre 3 yıl geciktirilmiş bir küresel kriz ana karnında bekliyor dolayısıyla doğum öncekilere göre çok sancılı olacak.
(Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir Burada yazılan her şey gibi tamamen kendi görüşlerimdir)
Yer İmleri