Sayfa 1024/1252 İlkİlk ... 24524924974101410221023102410251026103410741124 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,185 - 8,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıf özel bankacılık mt sinin oranları:
    +500,000 - 1 m usd arası %5.60
    1m usd üzeri %6
    5m usd ve üzeri %6.5
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    QNB Finans Leasing Bono İhracı

57 gün

%26,69 bono oranı

%28,26 mevduat karşılığı.

ytd.

syg,
    ayrıntılı link var mı? İnternette bulamadım

3. Dolares 4 saatlik grafik ,

güncellemesi,

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. Hsbc 100 bin tl bakiye olunca eft ücretsiz oluyor birde modern hesap tanımlatıyorsunuz eft ücretsiz 4 e kadar bence döviz al satta hsbc can bol kazan
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    5,90 Yakaladık Bayram Öncesi Sattım Bugün Hepsini.

Hsbc de Ücretsiz Eft Tanımlaması Yapılıyor mu ?

Hsbc Kullanan Arkadaşlar Bilgi Verebilir mi?

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    bankalar likiditeyi napacak ki benim anlamadıgım kredi ceken yoksa eger musteri var mı ki normal okul zamanı bu saatlerde 40 kisi olan bir banka subesinde 10 kisi anca oluyor ....konut kampanyası basladı kredi cekilir diye likidite istemislerdir desem ekonomi kanalı dolara gidiyorlar diyor ..mb sanki dolar cıksın istemis bu durumda .
    Konut kampanyasını çözemedim zaten dolar peşinat vermek tlden daha karlı adam dolar alıp onu firmaya vermesi mantıklıysa bu durumda adam tl vermek yerine dolar satın alır

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Konut kampanyasını çözemedim zaten dolar peşinat vermek tlden daha karlı adam dolar alıp onu firmaya vermesi mantıklıysa bu durumda adam tl vermek yerine dolar satın alır

Tl vereceğime dolar alır veririm düşerse kaybım yok yükselirse farkı peşinata sayıyorlar. İşin özü tl peşinat yerine git piyasadan dolar al doları yükselt [emoji2][emoji2] vah ki vah ... cin fikirli betoncular

7.  Alıntı Originally Posted by olgunus Yazıyı Oku
    Hsbc 100 bin tl bakiye olunca eft ücretsiz oluyor birde modern hesap tanımlatıyorsunuz eft ücretsiz 4 e kadar bence döviz al satta hsbc can bol kazan
    TfxTatget güzeldi ama bozuldu çok sistem kapatma emirler yerine getirilmiyor, bahçe makası oldu birde esprisi kalmadı ondan hcbs yatırım açacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Tl vereceğime dolar alır veririm düşerse kaybım yok yükselirse farkı peşinata sayıyorlar. İşin özü tl peşinat yerine git piyasadan dolar al doları yükselt [emoji2][emoji2] vah ki vah ... cin fikirli betoncular

Herkesi dolar aldırmaya yönelik bir tedbir [emoji2][emoji2] sonrada dolar niye artıyor ...vah ki vah ülkeme

Sayfa 1024/1252 İlkİlk ... 24524924974101410221023102410251026103410741124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •