Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 106/321 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2605 madde; 841 - 848 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by manisali Yazıyı Oku
    Sat o zaman kardeşim.
    Sat
    Hisseyi eleştirme.
    Bu sayfa bizim.
    Biz yalan yanlış paylaşım yaparız hep hisseyi pompalarız
    Kötü şey yazacaklar satsın gitsin.
    Kimse hisseyi elestirmesin.
    Burada sadece yalan haberleri paylaşan çarli olsun.
    Başka şirketlerin iyi haberlerini biz dardanel miş gibi paylaşalım.
    Adamların hırsızlıklarını yazmayın.
    Hisseyi eleştireceksen git pompalayacaksan kal.
    Hisse 2.60 dan 1.10 a geldi ama herşey güzel.
    Önemli olan hissenin güzel olması.
    Sakın kötü bişey paylasmayın
    Sat o zaman kardeşim.
    Beyin bedava.
    İsteyen istediğini yazar edep dahilinde,burası adı üzerinde forum...

7.yılım yanılmıyorsam,ben bu şirket sahibine inancımı yitirdim,biri sat o zaman demiş,ya arkadaş eleştirmek günah mı,satsam bu hacimle mi satacağım ve maliyetim kaç sen nerden biliyorsun da bana sat diyorsun.neyse sadece herşey iyi diyen arkadaşlar bana bu eksi özsermaye bankalarla anlaşma olduğundan beridir neden devamlı artıyor açıklayıversin..?bu eksi özsermaye nasıl düzelecek?keşke!en çok işlerin düzelmesini isteyenlerdenim ama bu adam(Niyazi) iyi niyetli mi???!!!

2.  Alıntı Originally Posted by geymeneli Yazıyı Oku

7.yılım yanılmıyorsam,ben bu şirket sahibine inancımı yitirdim,biri sat o zaman demiş,ya arkadaş eleştirmek günah mı,satsam bu hacimle mi satacağım ve maliyetim kaç sen nerden biliyorsun da bana sat diyorsun.neyse sadece herşey iyi diyen arkadaşlar bana bu eksi özsermaye bankalarla anlaşma olduğundan beridir neden devamlı artıyor açıklayıversin..?bu eksi özsermaye nasıl düzelecek?keşke!en çok işlerin düzelmesini isteyenlerdenim ama bu adam(Niyazi) iyi niyetli mi???!!!
    + 1

maliyetimiz 1.78 .. kim niye satıp gidiyor ?
    ama elestirmek de hakkımız..
    diktatör gibi sat gibi tarzı konusanların amacını anlamak mümkün degil.. eleştiri olmayacaksa forumu da kapatın gidin !

yeter bıktım bu sat sat git tarzı avam konusmalardan

3. Benimde zarar eden ortaklarına güvenmediğim hisseler oldu ama satıp gittim.....

Sonrada takip filan etmedim.....

Beni ilgilendirmeyen , artmayacağını düşündüğüm bir hisse hakkında yorumda yapmam....

bir daha o sayfayada uğramam.....

doğru olanda budur....

Ama burada olumsuz haber yapanların bir yere gittikleri yok.....

Hem hisseye küfredip hem sürekli küfrettiğin yerde duruyorsa birileri burada iyiniyet filan yoktur kimse kusura bakmasın....

bence amaçlar başka.....
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by geymeneli Yazıyı Oku

+ 1

maliyetimiz 1.78 .. kim niye satıp gidiyor ?
    ama elestirmek de hakkımız..
    diktatör gibi sat git tarzı konusanların amacını anlamak mümkün degil.. eleştiri olmayacaksa forumu da kapatın gidin !

yeter bıktım bu sat sat git tarzı avam konusmalardan

5. Eleştiri ayrı şey.....

İftira ayrı şey.....

Burada söylenen şey kara para aklama gibi bir şey.....

Yıllardır Spk ve bağımsız denetim şirketlerince denetlenen bir şirket para kaçırıyor , oraya buraya para aktarıyor gibi mesnetsiz iddialar var burada.....

Kanıt var mı ? yok.....

Şirket kötü , şirket öcü , sahibi DOLANDIRICI ? öYLE DEĞİL AMA ÖYLE DİYELİM....

Burada gelip bunları temcit pilavı gibi yazınca ne oluyor? ne geçiyor elinize....

Şirketi itibarsızlaştırarak ne kaznaıyorsunuz ?

Elinizde hisse varsa kendi ayağınıza sıktığınızın farkında değilmişsiniz ?

Aklıma şu geliyor elinizde nakit var ne hisseyi biraz daha düşürüp hisse almaya çalışıyorsunuz ? yoksa başka türlü hiç mantıklı değil

6. Senin ısrarla Niyazi Önen Gıda ve Dardenia haberlerini Dardanel miş gibi paylaşman mantıklı mı?

7. Bilanço , satış , ihracat ile ilgili paylaştığım bilgilerin tamamı KAP'tan alınmıştır.....

Diğer bilgilerde gazete dergilerden alınmıştır.....

Yok oradan buraya para aktardı filan o türden hiç bir haberim yoktur.....

Niyazi Önen Gıda haberlerine gelince.... Niyazi Önen Gıda sandviçindeki balıkları uzaydan almıyor..... Dardanel'den alıyor..... Direkt ilgisi var...Mister No nun satışları artınca Dardanelinde artacak....

Siz İhrracatıda artmayacak demiştiniz ama % 100 arttı.....

Ne kadar uğraşsanızda şirket daha kötü duruma düşmeyecek..... Daha ucuza hisse alma şansınız olmayacak

8. Çarli1.80 de de böyle dedin 1.10 a geldi.

Sayfa 106/321 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •