Selam Gesancı arkadaşlar,aşağıda başlığı 23 kişinin takip etmesi bence çok güzel,ne güzelde sakiniz,ortalığı karıştırıp laf atanlarda yok.
Bundan sonraki güzel haberleri 300 üzeri karşılamak dileğiyle. Güzel haberler 2 tavan yaptirsa 30p üzeri. 360 TL eder
Patron sattığı 2.5 m lotu nerede kullanacak ? Kontr smrtg gazıyla mi gidiyoruz,ayristik mi ? Umarım ayrismisizdir
kaliteli hisseler kimseye zarar ettirmez....bazen düzeltmeler zamanında zaman kayıp ettirse de kolay kolay zarar ettirmezler...yeter ki sabırlı olunsun...hisse işlem hacmi yönünden de dün dipleri görmüştü...forum da dün takip edenler açısından diplere inmişti...bence hisse de forum da güzel bir düzeltme yaptı...
bu düzeltmeden sonra ciddi bir çıkış beklentim var...teknik grafikte de daralan üçgen dediğimiz formasyon da vardı...yukarı kırılmasında bayrak boyu kadar çıkış yapması gerekiyor der teknik...buda tahminen 350-400 civarlarına denk gelmeli...merakla takip ediyoruz....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aylar önce gesana ilk gelip yorum yaptığımızda gesanın 17 tl den halka arz olduğuna aldanmamak lazım ,arz olduğunda konjuktör bu günkü gibi enerji ve özelikle de yenilenebilir enerjiden yana değildi...konjuktörün bu sektörün lehine değişmesi ile bu işi yapan şirketler çok değerlendi diyordum...
yine yorum yaptığım vakitlerde gesan bu gün halka arz olsaydı 50 tl den aşağı arz olmazdı diyordum...görüyorsunuz alfas bile 58 tl den arz oldu...bundan sonraki arzlarda da fiyatın yüksek olacağını tahmin ediyorum..
ben bu yorumları yaparken hatırlarsanız kazanamayanlar külübünden bazı kişiler gelip patronun 17 tl ye arz ettiği gesan nasıl oluyor da bu gün 70 tl lerde diyorlardı....sonraları bu külübün elemanları fiyat 150 lerde de 200 lerde de geldiler....oysa bu külüp elemanlarının ülkemizde ve dünyada değişen kojoktürden haberleri yoktu..bunları bir türlü onlara anlatamadık..
eminim bizden sonra bayağı akıllanmış olmalılar...onların hepsinin de kendini en kısa sürede bir enerji şirketine attıklarını tahmin ediyorum....içimdeki ses öyle diyor...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
alfas ile gesan kiyaslanirsa nasil bir analiz olur? sogukkanli kiyaslama tabi kastim![]()
ben alfası hiç incelemediğim için vede soğukkanlı da olamayacağıma görebir şey diyemem...demem de yanlış olur...tek bildiğim gesan çok yönlü bir şirket..türkiye ve dünya çapında...hem üretimde hem kurulumda hem arge de hem de geniş satış ağı ile çok farklı...beni de ilk etapta cezb eden bu özelikleri idi...bu özelikleri gördükten sonra başka hisse arayışına da girmedim...
Yer İmleri