Yörük Ali Efe’nin memleketi Aydın’da HDP vekil çıkaracak. Twit bu kadar.
Yörük Ali Efe’nin memleketi Aydın’da HDP vekil çıkaracak. Twit bu kadar.
@erefefik
Özbekistan Devlet Başkanı Şevket Mirziyoyev’in 2040 yılına kadar görevde kalmasını sağlayan referandum kabul edildi.
@erefefik
@betulerdincc
Cenazede üst üste 10 bardak çay içilmez ,çaya özel limon istenilmez, peynirli pideyi beğenmeyip kıymalı pide istenilmez, ılık ayran götürülünce soğuğu istenilmez. Bugün dedem gözümün önünde toprağın altına gömüldü,cenaze evi bizdeydi ve hepsi benden istenildi.
@erefefik
Odatv...
Lübnan'ın kovduğu Suriyeli mülteciler, ÖSO kontrolündeki Türkiye sınırına geldi, kameraya Kalaşnikof gösterdi.
@erefefik
23 DERECE
@yirmiucderece
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ait Esenler Medipol Hastanesi’nde 6 yaşındaki bir çocuğun ağzına cinsel organ sokularak cinsel istismara uğradığı ve ailenin olayı basına anlatmaması için 150.000 TL sus payı ödendiği ortaya çıktı.
Söz konusu paranın ailenin hesabına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kardeşi Özer Koca tarafından yatırıldığı bildirildi.
@erefefik
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: İktidar değişikliği tam bağımsızlığa darbe olur
@erefefik
Bir aydan uzun zaman önce Cambridge Analytica'dan bahseden benim. Bu başlıkta mesaj duruyordur. Geçen gün, Türk Hava Sahasının Ermenistan ucaklarina kapatildigi haberini kopyalamistim, haberi aradim geriye dogru bulamadim.Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!
Cambridge Analytica ile ilgili olan haber degil benim yorumumdu. Aslinda bir takip edenin gelip "bu sirket kapanmiş" demesini bekledim.
Cunku devaminda Hidden Web'den bahsedecektim. Abd secimlerine mudahale eden bu cakallar halen faaliyetteler, parayi bastirana calisirlar.
Ama bu durum Kilicdaroglu ve Onursal Adiguzeli çok aşar.
Bu secimde hile falan olmayacak.
Dis dinamik buna izin vermez.
@erefefik
Katiliyorum. Kilicdaroglu, CB olacaksa Hdpkklilarin oylariyla olacak. Bunu Hdpkklilar disinda, Kilicdaroglu'na oy vereceklerin tamami biliyorlar. Iyi Partililerde bunlara dahiller. Oylanacak olan; Erdogan'in devrilmesi karsiliginda, özerklik ve devaminda Türkiye'nin bölünmesinin tartismaya açilmasidir. Hdpkklilar disindakiler, Erdogan yikilsin da sonrasinda pkklilara bir kazik daha atariz diye dusunebilirler.
Ama bu karakter düşüklüğüdür. Ekonomik krizle birlikte, tüm Kürtlerin desteğini alabilecek hdpkk dalgası, dış dinamigin de desteğiyle Türkiye'yi bölebilir.
Kilicdaroglu'nun "300 milyar dolar buldum" lafiyla ilgili gorusumu de degistiriyorum.
Evet, Turkiye'nin bolunme surecini baslatabilecek, yukaridaki senaryoya 300 milyar dolar verebilirler.
@erefefik
Yer İmleri