yazıklar olsun size,yuh olsun.kapanışa bak.karaktersizler...
yazıklar olsun size,yuh olsun.kapanışa bak.karaktersizler...
bu yil icin min. endeks hedefim 1700-1750 bandi...en ufak simdilik degisiklik yok...para bir miktar mart nisanda dijital paralara kaydi...bu ay cikis icin son sans kan govdeyi goturmesini bekliyorum...kabus dolu bir yil olabilir dijital para sektoru icin....tekrar para borsaya gelecektir mayis sat git olmayacaktir zaten yabanci gidiyor...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel insan asla acelesi olmayan, kimin alıp sattığı ile veya fiyatın kaça indiği çıktığı ile ilgilenmeyen bir tarza sahibimdir. Trader değilim ekrana bağlanıp al sat yapayım! Tahtacı değilim kimin ne yaptığı ile ilgileneyim. Şirketin temeline bakarım tekniğine bakarım hedefimi kor beklerim. Bu bazen fiyat bazen ise zamandır. Ky için de hiç azımsanmayacak miktarda lota sahibim. Benim için kimin götürdüğü de değil nereye götürdüğü önemlidir. Bu piyasada Alkimi gerçekten geleceğin sasası olarak görüyor ve içimden gönlümden geçen fiyat ile bekliyorum. Bekleyeceğim de. Ne demişler; sabırsızdan sabırlıya para transferi. Umarım kazanan sabreden olacaktır.iyi akşamlar
Yer İmleri