Sayfa 107/427 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 849 - 856 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. yazıklar olsun size,yuh olsun.kapanışa bak.karaktersizler...

Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    yazıklar olsun size,yuh olsun.kapanışa bak.karaktersizler...
    ortak kalin lotlu ky cok demek ki...dökmeden biraz zor gider...bunu indes ve gubrf de yasadim...beni dokmek icin 10 yil bekledi sonrasi 2 tl den 90 tl ye yolculuk 1.5 yilda...

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    ortak kalin lotlu ky cok demek ki...dökmeden biraz zor gider...bunu indes ve gubrf de yasadim...beni dokmek icin 10 yil bekledi sonrasi 2 tl den 90 tl ye yolculuk 1.5 yilda...
    Bizde bekleriz sorun yok ama finans dünyasında bir kasırga bekleniyor. Bazı zamanlar borsalardan uzak kalmak en iyisi. Saygılar.
    Son düzenleme : yak; 07-04-2021 saat: 19:15.

4.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Bizde bekleriz sorun yok ama finans dünyasında bir kasırga bekleniyor. Bazı zamanlar borsalardan uzak kalmak en iyisi. Saygılar.
    Bu enflasyonla borsadaki fiyatlar bedava görününce kasırga falan dinlemeyecektir

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    abd faiz artirmadigi surece birsey olmaz...

bu yil icin min. endeks hedefim 1700-1750 bandi...en ufak simdilik degisiklik yok...para bir miktar mart nisanda dijital paralara kaydi...bu ay cikis icin son sans kan govdeyi goturmesini bekliyorum...kabus dolu bir yil olabilir dijital para sektoru icin....tekrar para borsaya gelecektir mayis sat git olmayacaktir zaten yabanci gidiyor...

7. Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Güccükyatırımcı mrb

Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın onur siz kaç kat istiyorsunuz ?
    Güzel insan asla acelesi olmayan, kimin alıp sattığı ile veya fiyatın kaça indiği çıktığı ile ilgilenmeyen bir tarza sahibimdir. Trader değilim ekrana bağlanıp al sat yapayım! Tahtacı değilim kimin ne yaptığı ile ilgileneyim. Şirketin temeline bakarım tekniğine bakarım hedefimi kor beklerim. Bu bazen fiyat bazen ise zamandır. Ky için de hiç azımsanmayacak miktarda lota sahibim. Benim için kimin götürdüğü de değil nereye götürdüğü önemlidir. Bu piyasada Alkimi gerçekten geleceğin sasası olarak görüyor ve içimden gönlümden geçen fiyat ile bekliyorum. Bekleyeceğim de. Ne demişler; sabırsızdan sabırlıya para transferi. Umarım kazanan sabreden olacaktır.iyi akşamlar

Sayfa 107/427 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •