Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1076/1113 İlkİlk ... 7657697610261066107410751076107710781086 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 8,601 - 8,608 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    RTE eğer şahsi ve parti menfaatleri değil de ülke çıkarlarını düşünürek 2023 e kadar iktidarda kalmak istiyorsa Bahçeli'den kurtulmalı. Bahçeli onu dibe çeker. Bahçeli 1990 larda kalmış bir siyaset tarzına sahip. Dijitalleşmenin zirvede olduğu teknoloji çağına ayak uyduramaz.
    Adalet alanında reform yapılmasını da engeller. Adalette reform olmazsa da güven ortamı oluşmaz ve yatırımcı gelmez. Nasıl biz gidip Rus tahvili, hissesi vs almıyorsak yabancı yatırımcı da bizden almaz.
    Piyasa faiz arttırımı ile hükümete süre tanıdı. Bunu değerlendirip değerlenmeyeceğine bakacaktır.
    Daha öncede yazdığım gibi şahsi görüşüm aynıdır. Sorunu yaratanlardan çözmesini bekleyemeyiz maalesef.
    Benim gözümde, halkın %90'ı okuma, yazma ve konuşma bilmiyor. Dijitalleşmeyle ise hiç ilgisi yok halkın. Çok küçük bir kesim belki senkronizedir dijital dünyaya. Geri kalan girmeyi başarsa bile yine okuduğunu anlayamaz.

Bu kadro ve sistem ile en az bir 20 yıl daha götürürler gibime geliyor. Bahçeli'nin oyu %5-10 arasında, rte'nin %40 dolaylarında. Bu kesim kemik kesim. Dünyayla, dijitalleşmeyle, krizle ilgileri yok. Finanstan veya piyasadan da anlamazlar, zam nedir veya gelmiş mi, gelmemiş mi, bunu da bilemezler. Kısacası, tr'de uzun yıllar bu şekilde devam edecek bir döngü var. Hükümet kalıcı. Ancak düşüncem o ki koşulsuz şartsız sermayenin isteklerini yerine getirmeliler. Diretmeden, ikiletmeden.
    ...

2. Yeni sisteme göre erken seçime gitmek için Cumhurbaşkanının kararı veya Meclis’in beşte üç çoğunluğu gerekiyor diye biliyorum
     Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarı ile bu sistemde seçim kararını sadece Erdoğan verebiliyor. O da bu ekonomi ile seçime gitmez herhalde

Bence de borsa cok önemli bir seviyede kapanıs yapti destekten güc alıp gidecek mi yoksa nefesi bu kadar mı dususe mi.gececek dinlenmek icin testere piyasasina mı gececek önumuzdeki birkac gun icinde gorecegiz... cok karisik bir durum Allahtan temettücüyüm
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

“Kurdaki artışı açıklayacak rasyonel bir neden bulamıyoruz. “Jeopolitik risklerdeki artış” endişesiyle Türk lirasının iki günde %4 değer kaybetmesi açıklaması bize anlamlı gelmiyor. Libya’ya insani yardım taşıyan bir Türk kargo gemisinin Alman deniz kuvvetleri tarafından durdurulup aranması Türkiye Avrupa ilişkilerini falan koparmaz.”

http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20201124100136338_1.pdf

İş yatırımın günlük bülteni blog formatına dönmüş. Kurumsallık nerede kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    “Kurdaki artışı açıklayacak rasyonel bir neden bulamıyoruz. “Jeopolitik risklerdeki artışâ€ endişesiyle Türk lirasının iki günde %4 değer kaybetmesi açıklaması bize anlamlı gelmiyor. Libya’ya insani yardım taşıyan bir Türk kargo gemisinin Alman deniz kuvvetleri tarafından durdurulup aranması Türkiye Avrupa ilişkilerini falan koparmaz.â€

Fazla elit takılmaya gerek görmemişler. Böyle bir potansiyelimiz yok zaten. Düz vatandaşa hitap eder tarza geçmişler. 1-2 sene sonra ifadeler şu şekle dönüşebilir.

“Dolar niye çıktı anlamadık a.q â€
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    “Kurdaki artışı açıklayacak rasyonel bir neden bulamıyoruz. “Jeopolitik risklerdeki artışâ€ endişesiyle Türk lirasının iki günde %4 değer kaybetmesi açıklaması bize anlamlı gelmiyor. Libya’ya insani yardım taşıyan bir Türk kargo gemisinin Alman deniz kuvvetleri tarafından durdurulup aranması Türkiye Avrupa ilişkilerini falan koparmaz.â€

Arastirma direktorunun sabah soyle bir blog postu yaptigi gun ters yone sert hareket olunca ellerinin sirazesi kaymis biraz.

https://blog.isyatirim.com.tr/turk-l...-devam-edecek/
    ---------------
    Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Ben bunları uzun süredir okumam, ama gerçekten çok şaşırtıcı bir üslup, niye böyle olmuş acaba eskiden bunlar doğru düzgün bir dille yazılırdı.
    Bu arada içerik de kötü, hiçbirine de katılmıyorum görüşlerinin. Ağzı açık arkasından bakarlar piyasaya.

8. Gerçekten inanılmaz raporu okuyana kadar abarttiginizi düşündüm, okudum şimdi de ismen leri satsam mı diye düşünüyorum

Bu arada pozisyonum rapordakine benzer, ama foruma yazarken bile böyle dil kullanmıyoruz çoğu zaman gerçekten şaşırtıcı...
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben bunları uzun süredir okumam, ama gerçekten çok şaşırtıcı bir üslup, niye böyle olmuş acaba eskiden bunlar doğru düzgün bir dille yazılırdı.
    Bu arada içerik de kötü, hiçbirine de katılmıyorum görüşlerinin. Ağzı açık arkasından bakarlar piyasaya.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1076/1113 İlkİlk ... 7657697610261066107410751076107710781086 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •