Sayfa 108/1019 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Viop XLV

1. ne yaparsan yap

VOB YAPMA.

2. Bugün akşam pazarı olur mu olmaz mı dayucuğum, çuval ağzına kadar dolu, biraz mal iteklemem lazım diyor pala, ne kadar malı ky ye itekleyebilürse o kadar artık gerisi berisi
    Vob yapmayın batarsınız
    Hamdım Piştim Yandım

3. https://file.io/7BUF4zS7nAIh

önceki konuda yazmıştım.
    elektrikçilerde bir sıkıntı var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vob yapmayın...Anahtarınızı alırlar.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kemal
    Kudurarak EREGL ye daldı..
    SASA dalya diyecek
    En az 10 15 tane kağıt direkt tavanda..
    Eskide olan kağıt yok gibi bişi..
    Bankalar çok güçlü..

Nereye neden short açıyorsun cidden anlamadım.
    bankalar güçlü falan değil, birazdan eksiye düşerler gibi.. sahol yerine akbnk short açtım biraz da, ama ağırlık ykbnk shortta
    endeks ağırlığına istinaden eregl kaldırmak zorunda kalmaları- artık endeksi yukarı sürmekteki zorluklara işaret ediyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Dediğim gibi belki de bıst100 ;4.500 e yakın yerden dönecek.Kimse zirveyi bilemez.

Normalde sadece long/flat giderim...ama olur da 2.15 dolar civarı sat sinyalı gelirse neden short açmayayım ki?

1.30 dolardan ne kadar uzaktaysak olası short o kadar iş yapar....

birisi der ki 2.30 dolar(son 4 yılın zirvesi) güçlü de...diğeri de, 5.2 dolardan indik...daha da gideriz der.HERKES HAKLIDIR(ORHAN GENCEBAY)

neyse..şimdilik yükselsin...GO GO FORMASYONU
    Son düzenleme : ABKA; 24-10-2022 saat: 11:17.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün akşam pazarı olur mu olmaz mı dayucuğum, çuval ağzına kadar dolu, biraz mal iteklemem lazım diyor pala, ne kadar malı ky ye itekleyebilürse o kadar artık gerisi berisi
    Vob yapmayın batarsınız
    Dayu bugünkü yükseliş son 1 hafta - 10 gündür yapılan işlemler arasında bana en doğal ve organik geldi. bist-100 x artıda, bist-30 x+y artıda, viop30 x+y+z kadar artıda. organik yükseliş böyle olması gerekir. vob öncü olmalı.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün akşam pazarı olur mu olmaz mı dayucuğum, çuval ağzına kadar dolu, biraz mal iteklemem lazım diyor pala, ne kadar malı ky ye itekleyebilürse o kadar artık gerisi berisi
    Vob yapmayın batarsınız
    dayı şu grafiğe bakın selavat getirin.

şu grafik 2021 sonu. yeni daha.

grafik 14 liradan 100 liraya geldi nerdeyse.

kim derdi diyemezsin.. hayatın direk kayar. pair trade yapan bir çok borsa uzmanıda batmıştır. düşün dayı kendini yerine koy....

ereğli lönk açtın bunu cortladın... 14 den 100 liraya gitti ereğli 30 larda... direk hayatın bitti... dünyanın en büyük teknikçisi 1000 üniversite bitir. temel analiz uzmanı muhhasebe uzmanı ol dayı... finans dehası ol elon musk ol dayı.. uzaya çıksan da farketmez...

BU İŞ YAPILAMAZ..

SON MESAJIM ADİOS.....

Sayfa 108/1019 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •