Artan

3,99 9.92 10:04
2,37 9.72 10:04
158,10 8.88 10:04
212,60 7.32 10:04
122,90 7.15 10:04
Artan Hisseler

Azalan

13,34 -8.88 10:00
3,37 -6.91 10:04
29,24 -5.56 10:04
44,54 -5.23 10:04
1.154,00 -4.86 10:00
Azalan Hisseler

İşlem

711.816.450,25 10:04
592.502.900,12 10:04
509.935.859,10 10:04
428.632.292,65 10:04
380.314.560,77 10:04
Tüm Hisseler
Sayfa 11/299 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon
Arama sonucu : 2445 madde; 81 - 88 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. dipten dönüş başlamıştır inşaallah.. patron oyununu bitirdi.. finansmanı sağladı.. bakalım ne oyun çevirecekler...30-40 milyon bir işlem hacmi olabilir...

2. Olsa olsa tepki yükselişidir... Şikayet konusunu ihmal etmeyin.. Tüm aile bireyleri adına ayrı ayrı şikayet yazılabilir..
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

3. Ben bir soru sormuştum silinmiş tekrar soruyorum katmerciler in yönetimdeki çoğunluğu kaybetti genel kurul yapması gerekmez mi?

4.  Alıntı Originally Posted by drhamdi Yazıyı Oku
    Ben bir soru sormuştum silinmiş tekrar soruyorum katmerciler in yönetimdeki çoğunluğu kaybetti genel kurul yapması gerekmez mi?
    Pek bilmiyorum bu mevzuları ama A grubu, B grubu hisse muhabbeti vardır.. Bizdekiler B grubu sanırım, ağa değiliz, maraba takımıyız biz.. Söz hakkı A grubundadır.. Doğrusunu bilen varsa yanıtlasın..
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

5. -----------------------------
    Geçen ay yazdığım bir başka yazı:
    -----------------------------

Şimdi bazı kişilerin kafasında soru işareti olabilir..

Madem birkaç ay içinde aşırı fiyat artışı bekliyorsun, neden geçtiğimiz ay "bilerek mağdur ettiyse ve bilerek hükümete öfke duyulmasını sağladıysa, o zaman fetö ihtimali olabilir" tarzı yazılar yazdın diyebilirsiniz... Birkaç sebep var:

1) Ben o sırada teslimatın geciktiği ile ilgili çıkarımı yapmamıştım, çünkü Takvim'de çıkan haberi daha sonra gördüm.. O zamanlar, aşırı maliyet artışı konusu "çok büyük bir ard niyet işareti" gibi geliyordu.. "%99 ihtimal para tokatlamak için, %1 ihtimal de fetö için olabilir" diye düşündüm..

2) Fetö ihtimali çok düşük olsa bile, CİMER tarafından yapılacak bir soruşturma, şirketin yatırımcı ilişkilerinin "bundan sonra kendine gelmesine", küçük yatırımcıyı daha çok ciddiye almasına VE bundan sonra yaptığı açıklamalar ve eylemlerinin daha uyumlu olmasına sebep olacaktı.. (KAP'a hisse satmayacağım diye haber yollayıp, hemen sonra hisse satması gibi absürd durumlara bir daha girmeye çekinecekti).. Hatalı ve yatırımcıyı mağdur edici eylemlerinin HÜKÜMETE LAF GİTMESİNE SEBEP OLDUĞUNU iyice anlayacak, ve bundan sonra çok dikkatli olacaktı...

3) Şirket, karşısında "kuzu yatırımcı" değil, gerektiğinde çok sert şekilde hakkını arayan muhataplarının olduğunu farkedecekti... Dolayısıyla işini daha doğru yapma, ve hisse senedi fiyatlarındaki aşırı düşüş hareketlerini engelleme konusunu gündeme alacaktı.. Yani "hisse geri alım" kararı alınabilirdi, sadece bu kararın KAP'a düşmesi bile piyasa tarafından çok olumlu karşılanacaktı..

4) Bilançolarının çok ciddi bir incelemeye tabi tutulması, şirketin bilançoda ve yaptığı işlerde daha titiz olmasına, GEREKSİZ para çarçur edilmemesi konusunda daha dikkatli olmasına yol açabilirdi...

5) Şirketin incelenip, FETÖ ile irtibatının olmadığının KESİNLİKLE anlaşılması, şirkete piyasada daha çok güven duyulmasına yol açacaktı... FETÖ irtibatı olmadığı kesinleşen tek savunma şirketi... Peki, eğer, çok düşük olan %1 ihtimal gerçekleşse ve FETÖ ile irtibat çıksaydı ne olurdu peki??? Koza ve İpek ne oldu ise o olurdu... kayyum atanırdı, devlet şirketi gibi oldurdu, (TSK bir sipariş vereceği zaman, diğer şartlar eşitse, devlet şirketini tercih edebilir).. Hissedarlar olarak yine zarar etmezdik uzun vadede...

6. şimdidlik 4.8 85 şimdilik buralarda durdu bilançoya kadar buralarda oyalanır durur bilanço belli zarar yazaıcak yinee sonra yeniden bi parti daha aşagıyaa ben 2 liraya kadar çekileceğii tahmin ediyorumm şu an için ara verdi sonraki dipleri içinn borçlar euro cinseine çevrildi gelirin bi kısmı yabancı para ama 8 yıla kadar mevcut borçç iki hatta 3 e katlarr bunlar hangi mantıkla yaptılar bilgi de vermiyolarr bari bi telekonferans yapp yatırımcılarınaa adi insanlarr İNŞŞ SONUMUZ BİMEKS GİBİ OLMAZZ olursada sizde batarsınız bizdee hayırlı olur inşş sonumzz ytdd

7.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    şimdidlik 4.8 85 şimdilik buralarda durdu bilançoya kadar buralarda oyalanır durur bilanço belli zarar yazaıcak yinee sonra yeniden bi parti daha aşagıyaa ben 2 liraya kadar çekileceğii tahmin ediyorumm şu an için ara verdi sonraki dipleri içinn borçlar euro cinseine çevrildi gelirin bi kısmı yabancı para ama 8 yıla kadar mevcut borçç iki hatta 3 e katlarr bunlar hangi mantıkla yaptılar bilgi de vermiyolarr bari bi telekonferans yapp yatırımcılarınaa adi insanlarr İNŞŞ SONUMUZ BİMEKS GİBİ OLMAZZ olursada sizde batarsınız bizdee hayırlı olur inşş sonumzz ytdd
    nerden belli bilançonun zarar yazacağı birader içerden bilgi mi geliyor sana

8.  Alıntı Originally Posted by hayta58 Yazıyı Oku
    nerden belli bilançonun zarar yazacağı birader içerden bilgi mi geliyor sana
    görünen köy klavuz istemez son bi haftada % 25 düşmüşş daha da düşecekk

Sayfa 11/299 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •