Sayfa 110/148 İlkİlk ... 1060100108109110111112120 ... SonSon
Arama sonucu : 1180 madde; 873 - 880 arası.

Konu: SELGD - Selçuk Gıda End.İhr.İth.A.Ş.

4.  Alıntı Originally Posted by Burak16 Yazıyı Oku
    Bence sıkıntılı bir durum olsa beddeliye izin verilmezdi..
    Bu sene pandomi döneminin satışlara kat kat artcagina düşünüyorum..
    Bunca süredir gözaltına olan bu şirket yeni bir sayfa açılıyor olması..
    Demek ki istedikleri mallara tahtada ulasamadilar ac gözlü bir speeek var..
    Patronlar tahtadan mal almaya başlayınca 4 üzerinde kalıp ve 5lere yolcuk başladı ...
    Bu saaten sonra sadece ve sadece kap haberleri düşmeye başladı an artık ne olur ve ocak 14 ceza bitiyor...
    Yani kısacası uzatmaları oynuyoruz sabredmek lazım..
    şirketi aradım gine sesi ince top kılıklı adam denk geldi arkadaş dedim bukap nerde kaldı 27 aralık oustelık pazara denkı geliyor dedim oda 27 aralık basvuru hakkımızın doğmasından dolağı yaptığımız acıklama dedi be adi kapta ne yazıyo dedim 27 aralıkta basvuru yapılacak diye acıklmanız var sessiz kaldı beynımle dalga gecıyor ama calışmalar ıyı dedi her sey yolunda dedi klasik cumleler oysaki biz içraat peşındeyız bugun 250 lotla eksi 6 nedir cezalar bize gecirdi ama ginede sabırla beklicem

5.  Alıntı Originally Posted by atici_avci Yazıyı Oku
    şirketi aradım gine sesi ince top kılıklı adam denk geldi arkadaş dedim bukap nerde kaldı 27 aralık oustelık pazara denkı geliyor dedim oda 27 aralık basvuru hakkımızın doğmasından dolağı yaptığımız acıklama dedi be adi kapta ne yazıyo dedim 27 aralıkta basvuru yapılacak diye acıklmanız var sessiz kaldı beynımle dalga gecıyor ama calışmalar ıyı dedi her sey yolunda dedi klasik cumleler oysaki biz içraat peşındeyız bugun 250 lotla eksi 6 nedir cezalar bize gecirdi ama ginede sabırla beklicem
    Bunlar tahta istedikleri mallara ulaşamada mı diye düşünüyorum..
    Üç aylık takasalara baktığımda fazla değişen bir şey yok..
    12yıldır gözaltı pazarı işlem görüyor...
    Bu kadar bir süre sonra buradan çıkması....
    SPK beddeliye onaylaması..
    Buradan gelen parayı hesabını vermesi lazım şirketin..
    Bunun için şirketin çok yakın zamanda bir açıklama bekliyorum ...geçen sene kıçını yırtmışlardı çıkmak için..
    Bu sene ağırdan takılıyor..ama olsun sabırlı olmak lazım.. maç çok cetin

6. İşlem hacmi düşük..alan aldı satan sattı.
    Artık gönder şu kap haberlerini ..
    Borcunu ödenmesi yaptın..
    Bir üst lige çıkmak için başvuru yap ..
    27aralik geçti....hala neyin derdindesin..
    Ocak 14geliyor ceza bitecek hadi artık

7. Cosmonun cezası 14 Ocak’ta bitiyor ve fiyat hareketi başladı ama bizim eşekte başlamadı ,ayrıca kap haberi göndermeyecek çünkü spk böyle başvuru yapamazsın demiştir ,çünkü bilançoyu görmek isteyecektir spk ,bilançoyu görmeden karar vermek istemiyor spk herhalde ,bunlarda bilançoyu en kısa zamanda göndermek için ellerinden geleni yapacaklar

8.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Cosmonun cezası 14 Ocak’ta bitiyor ve fiyat hareketi başladı ama bizim eşekte başlamadı ,ayrıca kap haberi göndermeyecek çünkü spk böyle başvuru yapamazsın demiştir ,çünkü bilançoyu görmek isteyecektir spk ,bilançoyu görmeden karar vermek istemiyor spk herhalde ,bunlarda bilançoyu en kısa zamanda göndermek için ellerinden geleni yapacaklar
    Bilançoya alakası yok..geçen senede bu zamanlarda başvuru yapıp borçlarından dolayı kabul olmadı bunu geçen sene 25 Aralık'ta bildirdi SPK sonucunu..
    Şuan kap geldi SPK başvuru süreci 27 aralıktan itibaren ..eksiklerin tamamlamısıyla başvuruda bulunacaklarını bildirmisler...
    Artık zamana oynuyorlar..sabır

Sayfa 110/148 İlkİlk ... 1060100108109110111112120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •