Sayfa 110/1000 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. iyi salladı.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    iyi salladı.
    Ben de bana diyorsunuz sandım...
    Benim sallamamla aynı ana denk geldi !!!!
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

İzmir'de hissetmedim.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    o işleri bilemezsinki başkan, şimdi diyelim ben muazzam zengin bir bankayım
    gavuristan da x bi yer de :-)
    para da altında var
    kasa da
    kendi kendime satıpta bile
    altın fiyatını artırabilirim
    yani pek bilmeden yorumlamamak lazım gibi
    Yani borsa mantığı fiktif işlemlerle olur o işler diyorsunuz yani sn moruk.Bence artık olmaz.Eskiden fed ve dolar tekeldi şimdi yuan var ruslar var hintliler var varoğlu var adam yuan ile dolar alır onla da altın alır al sana fed ve dolar aradan çıkıverdi,fed şimdi başka dertde altının dengesi için atraksiyon yapacak hali yok ,bence niyeti de yok.Artık zaten altının yükselişine oynuyor herkes, oyun değişti bence.Eski tartışmalarda onsla dolar ters orantılıdır tartışması olmuştu.Şimdi anlaşılmıştır sanırım o kural kesin değil)))))))Ekonomide altın kural murphyninki yani altını olan kuralı koyar.Saygılar sevgiler.Ha bu arada altında olay yeni başladı.

Altında tek tırstığım konu altınlar bankada,üstelik garanti bankasında,deutchbank batacak falan diyorlar,bizde de garanti ve halk için iyi şeyler duymadım ,o konuda biraz tırsıyorum yoksa altın işinden eminim))))))

6. fed rapor acıklaması oncesi bir 3 cü dünya ülkeleri birde tl kazanç göstermiyor

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani borsa mantığı fiktif işlemlerle olur o işler diyorsunuz yani sn moruk.Bence artık olmaz.Eskiden fed ve dolar tekeldi şimdi yuan var ruslar var hintliler var varoğlu var adam yuan ile dolar alır onla da altın alır al sana fed ve dolar aradan çıkıverdi,fed şimdi başka dertde altının dengesi için atraksiyon yapacak hali yok ,bence niyeti de yok.Artık zaten altının yükselişine oynuyor herkes, oyun değişti bence.Eski tartışmalarda onsla dolar ters orantılıdır tartışması olmuştu.Şimdi anlaşılmıştır sanırım o kural kesin değil)))))))Ekonomide altın kural murphyninki yani altını olan kuralı koyar.Saygılar sevgiler.Ha bu arada altında olay yeni başladı.
    valla abi bence yeni parasal genişleme filan yok
    o yüzden kalan parayla altın alıyorlarsa artar
    kimsenin dünya genelinde yatırım yapmaya hevesi de yok
    geriye altın kalıyo belki de tek güvenli yatırım matırım için onu tam bilemiyoruz
    ama petrol için durum farklı biraz o gerçek ihtiyaçtan artar
    bu kadar insan varken onu kullanan zaten artmaması garip olurdu

bu dünyada artık, çok spesifik olmadıkça, ürün ve lokasyon ve de alıcı kitlesi
    bu vakitten sonra
    kimse hiç bir yerde
    yeni faprika maprika aç-maz
    niye açsın

aslında çok saçma bi genelleme
    bi grafik var altın ın bin yıllık grafiği
    orda 1453 ten evvel
    yani fatih İstanbul u almadan
    altın iyice dip yapıp sonra fetih müteakip pik yukarı yapıyo
    sebepte şu
    fatih once altın bozdurup top dokturup istanbulu alıyo haliyle :-)

Sayfa 110/1000 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •