Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Cafe Trend&Trade - II

İETT Genel Müdürü Bağış,Profesyonel bir yönetim anlayışını umarak kabul ettiğim fakat maalesef bulamadığım İETT Genel Müdürlüğü görevinden bugün itibariyle verdiğim dilekçeyle ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada istifa dilekçesini de paylaşan Bağış'ın dilekçesinde "İş ahlakım, anlayışım, ilkelerim ve kendime duyduğum saygı gereği İETT Genel Müdür Vekilliği görevimden istifa ediyorum" ifadelerine yer verildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar/TL < 5.70

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb: Yıllık enflasyon alt gruplar genelinde gerilerken, enflasyondaki düşüşte büyük ölçüde temel mal ve enerji grupları belirleyici olmuştur

*tcmb: Bu dönemde gıda yıllık enflasyonundaki yavaşlama eğilimi sürmüştür.

*tcmb: Bu çerçevede, b ve c göstergelerinin eğilimindeki ılımlı seyir korunmuştur

*tcmb: Tüketici fiyatları üzerindeki üretici fiyatları kaynaklı maliyet baskılarında son dönemde önemli bir azalış gözlenmiştir

*tcmb: Eylül ayında, ulaştırma hizmetlerinde şehir içi ulaşım kalemi kaynaklı fiyat artışları gözlenecektir

İRAN, NÜKLEER ANLAŞMAYI KURTARMAK İÇİN ÖNERİLEN 15 MİLYAR DOLAR KREDİYİ REDDETTİ - PRESS TV

onurlu devlet nasıl olunurmuş görsünler..birileri bu kadar parayı teper birileri ab 3 milyar yüro vermedi diye konuşur.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

günaydın arkadaşlar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

7. Günaydınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
    Sanırım bütün hazırlıklar faiz indirimi için,borsayı coşturup dövizi indirdiler,acaba faiz indiriminden sonra ne olacak ???

Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •