PROF. DR. KEMAL ÜÇÜNCÜ
@ProfKUcuncu
·
1 sa
Sinan Ogan’la 2. turda konuşma zeminini kaybediyorsunuz. Koca koca adamlar yalayıp yutup geleceksiniz, yapmayın seçim 2. turda. Arkadaşlar destek ne kadar yüksek olursa HDP ve HÜDAPAR o denli etkisizleşir.
PROF. DR. KEMAL ÜÇÜNCÜ
@ProfKUcuncu
·
1 sa
Sinan Ogan’la 2. turda konuşma zeminini kaybediyorsunuz. Koca koca adamlar yalayıp yutup geleceksiniz, yapmayın seçim 2. turda. Arkadaşlar destek ne kadar yüksek olursa HDP ve HÜDAPAR o denli etkisizleşir.
@erefefik
#SONDAKİKA
Erdoğan: “Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız.”
@erefefik
#SONDAKİKA
“Ne diyor bay bay Kemal, Rusya'ya yaptırım uygularız diyor. Bu nasıl anlayıştır? 5 buçuk milyona yakın turist Rusya'dan geliyor.
Biden'dan aldığın talimatla mı yapacaksın? Yarın sandıklar Biden'a da cevap verecek!”
@erefefik
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
20d
·
İsterseniz bütün adaylar çekilsin Kemal Kılıçdaroğlu seçime tek girsin. Belki o zaman kazanırsınız.
Demokrasi özgürlük diye kafa ütüleyenler daha iktidara gelmeden diktatörlük uygulamalarına başladı.
@erefefik
Önce Muharrem İnce saldırdılar şimdi Sinan Oğan’a saldırıyorlar .
Bu demokrasi neymiş böyle.
@erefefik
Uğur Aktemur
@uguraktemur_
İnce’den sonra Oğan’a da baskı yapacaklar demiştim. Nasıl bir hesapları varsa dışarıdan hiç kimseyi istemiyorlar.
Hani masa herkese açıktı?
@erefefik
https://www.veryansintv.com/kilicdar...-kanitlar-var/
‘KANIT OLMASA TWEET ATMAZDIM’
Kılıçdaroğlu, Reuters’a yaptığı açıklamada, “Pazar günkü seçimlerden önce internet ortamında paylaşılan ‘deep fake’ içeriklerde Rusya’nın sorumluluğu olduğuna dair somut kanıtlarım var” dedi. Kılıçdaroğlu, “Eğer somut kanıtlarımız olmasaydı, tweet atmazdım” dedi.
@erefefik
Yer İmleri