Sayfa 113/138 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon
Arama sonucu : 1097 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Borsa index yorumları ve makroekonomik gelişmeler

hani bazen ne yapsam sat diyor diyorum ya

dow

haftalık

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bu bist olurda 100 'ün de üstüne 120 ye doğru giderse
    Kurtulursunuz benden
    Abi 120 dediğin 2 dolar. 2013 borsa değeri 5 dolar. 120 nedir tabi ki gidecek ha bu sene belki gitmez seneye mutlaka gidecek faiz düşerse bist gider çok basit senden niye kurtulalım yaz faydalanıyoruz ama temeli kaçırma şu an hayvan gibi arttı diyeceğin Ykb 4 fk, garan 6 fk ki en kötü zamanda en çok fire verilen en çok kredi dönmeyen zamanda durumlar böyle. Faiz çok değil 15 lere gelse garan 10fk gayet normal bir değer oluyor. 2.5 dolar endeks altında benden 1 tek lot short çalışmaz onun yerine endeksi sectigim hisselerle overperform etmeye bakarım...

Globalde bu arada benim de kriz beklentim var, onun için de sana hint vereyim 2017 de bizim sığırlar saçma sapan esnaf kredileri çıkarttı hatirlarsan herkes mercedes yeniledi o paraya. Işte önce onun aynısı yapılacak dünya çapında, sonra bizim 83 s gittiğimiz gibi dünYa da anasının nikahına bir gidecek kaçışı yok. Ama daha var. Bence tabi. Bom kazançlar.

BU DA BAŞKA FORMÜL

DOLAR GÜNLÜK

Yok yaaa
    100 ü bile tahmin etmezken
    120 ye gitmesi halinde bırak bu işleri derler adama.
    Hadi 100 ü satım fırsatı yapalım.
    Ama 1120 ye giderse artık ayıp olmuş olur

Ya buradan dow 18 e
    bistde 69 veya 48 e düşer
    yada bana eyvallah.

DOW BU 18 UYUMSUZLUĞUNU DÜZELTMEZSE
    BU İŞLERİN,TEKNİĞİN ANLAMI KALMAZ.
    KAPAT BİLGİSAYARI HABER TAKİP ET OLUR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Ya buradan dow 18 e
    bistde 69 veya 48 e düşer
    yada bana eyvallah.
    Bist in 48.000 puana kadar düşmesini bekliyorsanız bundan fayda sağlayabilmeniz yada ne kadar fayda sağlayabileceğiniz de önemli bence. Buna inanarak pozisyon almanın en iyi şekli Bist için kısa pozisyon yapmak ama o da bu süreçte oluşacak zigzaglara nasıl dayanılacağı sorununu ortaya çıkartıyor. Birde şu var:düşük kaldıraçta da düşüncenizden pek birşey kazanamamış oluyorsunuz..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi 120 dediğin 2 dolar. 2013 borsa değeri 5 dolar. 120 nedir tabi ki gidecek ha bu sene belki gitmez seneye mutlaka gidecek faiz düşerse bist gider çok basit senden niye kurtulalım yaz faydalanıyoruz ama temeli kaçırma şu an hayvan gibi arttı diyeceğin Ykb 4 fk, garan 6 fk ki en kötü zamanda en çok fire verilen en çok kredi dönmeyen zamanda durumlar böyle. Faiz çok değil 15 lere gelse garan 10fk gayet normal bir değer oluyor. 2.5 dolar endeks altında benden 1 tek lot short çalışmaz onun yerine endeksi sectigim hisselerle overperform etmeye bakarım...

Globalde bu arada benim de kriz beklentim var, onun için de sana hint vereyim 2017 de bizim sığırlar saçma sapan esnaf kredileri çıkarttı hatirlarsan herkes mercedes yeniledi o paraya. Işte önce onun aynısı yapılacak dünya çapında, sonra bizim 83 s gittiğimiz gibi dünYa da anasının nikahına bir gidecek kaçışı yok. Ama daha var. Bence tabi. Bom kazançlar.
    Ilk paragrafa imza atarım.
    Ikinci paragrafa imza atmama hakkımı kullanayım nisfecagri kardaslığim beaa!

Sayfa 113/138 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •