Sayfa 113/1002 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Adamlar 10 seneye komple matrix'e bağlayacaklar dünyayı desenize..

Ulan bill gates ! 🙂
    Şaka bir yana, dxy neden güçlü diye bakarsak, matrix'inden bill gates'ine hayatımızın her alanında amerikan etkisi var ve tüm dünya için geçerli bir durum..

Velhasıl, Hayatımız yalan dolar be 🙂
    ytd..

Usd try 7.7070 gördüm blomberg ht
    Sunucu fazlada şeyetmediler bizi meksikayi daha çok seyetmişlee.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. S&P futures 3.222,88 -76,42 -2,32%
    Bakalım 200 altına salar mı.

4.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Şaka bir yana, dxy neden güçlü diye bakarsak, matrix'inden bill gates'ine hayatımızın her alanında amerikan etkisi var ve tüm dünya için geçerli bir durum..

Velhasıl, Hayatımız yalan dolar be [emoji846]
    Tik tok niye karşı ABD kişisel ve mahrem veri topluyor diye şimdi kendi toplayacak

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bosverin sosisi sucugu

ekran basinda yemek icin sunu alin bana dua edin sonra.

https://www.trendyol.com/karlioglu/a...chantId=116848

cogunuz ana citlak hakiki antep fistigi yememistir.hazir fiyatlar % 50 ye yakin geri gelmisken alin.cekiniz vs varsa uyugna gelir.
    yoksa kendi sitelerinden alin.
    bu sene antep fistigi normalin 3 kati mahsul vermis..

https://www.onlineciftci.com/yeni-mahsul-antep-fistigi

bu da bonus tavsiyem.

https://www.onlineciftci.com/kabuklu-chandler-ceviz

konu disi olacak ama bir konuyu merak ediyorum.
    benim ordulu bi elemanim var.adam her sene 2 ton findik topluyordu agustos ortasi gidip 20 gunde.gecen sene ki urunu satma dedim.2019 agustosta 13 bin tl olan tonunu ocakta 30 bin tl ye satmisti.

her sene en fazla 2- 2.2 ton mahsul veren bahcesi simdi 4 ton urun vermis ve su anda tonu 22 bin tl.bana soruyor satsam mi diye.sizce satilir mi.birde bu ise nasil girisilir.sordum 4 senede urun vermeye basliyormus findik.ancak kimse satmiyormus hazir findik bahcesini.
    faidesi azalıyor ana çıtlak baba çıtlak farketmez , kavrulmuş ürün neticede ... çiğ olacak ... antep fıstığını mevsiminde çiğ almalı , çiğ fındık çiğ badem gibi... ince kabuklu ceviz pek narin oluyor bilecik türü falan öyle....., avucunda çıtırdataayacağın sert kabuklu yerli ceviz iyi... sok arka ucundan bıçağın ucunu açılır o ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eğer çevredede mahsül aynı şekilde artmışssa satsın yoksa tutsun bide selin okduğu zaman serili fındıklar zarar görmüşse 2 ay sonra fiyatlar artar
    Bu seneki mahsul yüzde 20-40 arasında az bahçelerin durumuna göre, bahsettiği arkadaş fındık bahçesi daha genç sanırım 50 dönüm kadarda bahçesi var anlaşılan .

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tik tok niye karşı ABD kişisel ve mahrem veri topluyor diye şimdi kendi toplayacak
    toplamıyor muydu ki..
    citizenfour(belgesel) ve/veya snowden filmlerini tavsiye ederim.

viop topiğindeki ilaç haberi ilginç
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 113/1002 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •