Sayfa 114/1001 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Viop XXXII

yarın endekse değilde çakal speklerin büyük oyun oynadığı
    SASA,GUBRF,PGSUS,FROTO vadelilere bakmak cazip olabilir...

endeks %-2... bu kağıtlar %-8 olursa, alınır,ama sanmıyorum..
    (%-2 bile düşürmesi zor,endeksin,açılışta..bana göre)

Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Yabancı gelmez böyle piyasaya diyen arkadaşlar zaten istemiyor bunlar gelmesin katar bize yeter diyor.
    aslinda haklida ne zaman faydası olmuş bize borsaya gelen sıcak paranın he bizi tokatlayip gittiler.
    KATAR'dan gelen para, sence Katarlıların mı??

Temim bin Hamad es-Sani - bi ara FBI/CIA ifadesini alsa iyi olur, Reza gibi...
    Rakamları, bankalarında yatanları bi açıklasa..öğrensek?(Duyduğum 40m.usd civarı hayır parası emanette)

2.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Bence iki gün taban çeker...
    Beklentinin aksine günü yeşil kapatacak.Piyasa beklentisinin aksi ancak balinalara para kazandırır, unutmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    yarın endekse değilde çakal speklerin büyük oyun oynadığı
    SASA,GUBRF,PGSUS,FROTO vadelilere bakmak cazip olabilir...

endeks %-2... bu kağıtlar %-8 olursa, alınır,ama sanmıyorum..
    (%-2 bile düşürmesi zor,endeksin,açılışta..bana göre)

KATAR'dan gelen para, sence Katarlıların mı??
    iyi cesaret -8 den mal almak hele ki vadelide long yapmak 5 katı olmuş hissede ,yüzde 10 daha verebilir,sonuçta geçen seneden bu yana 5 katını geçmiş,uzun vade gidecekse bile kısa vade maaliyet düşürmek isteyenler alttan almak isteyebilir....

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    iyi cesaret -8 den mal almak hele ki vadelide long yapmak 5 katı olmuş hissede ,yüzde 10 daha verebilir,sonuçta geçen seneden bu yana 5 katını geçmiş,uzun vade gidecekse bile kısa vade maaliyet düşürmek isteyenler alttan almak isteyebilir....
    Cuma GUBRF aldım/sattım..kapanışa da bi bakıver..(%-6 gördük, %+2 kapattı)
    SASA aldım ..kapanışta %2 yukarı alıverdi.. ekside..
    Kumanda tek yerde olunca, kağıtları zor düşürürler..

Merkez bankası değilde ,Reis değişse... adamların oyununu etkilemez.. korkuturlar birazcık..!

(Ters indikatör CAHO'da önemli bilgiler veriyor..
    Taban taban derse, bilki endeks 2 günde %5-7 yükselebilir..)

5. Abi çocuk oyuncağı değil. Kriz çıkartmak istiyor ise birileri çıkar. Ne rezerv var ne turizm. Her yer iş yapamıyor tarihin en büyük felaket anlarindayiz. Korona da yönetimi hiç yapılamadı. Ne Brezilya ne Amerika gibi burası. Fabrikalar hammadde yok diye üretime ara veriyor borçlar dağları aşmış.

Bu ortamda kriz çıkartmak kendileri bilir dayı. Dayı adamın aklını alırlar..

Pazar Sabah oldu halen paket program icraat yok çok acayip
    ..

Kendileri bilir dayı.

6. Devletin verdiği fon bi tarafa .Adamlar son 5 yıl şortcu batırarak iyi para yaptılar.Anadoluda bi fıkra var.anan alıştı kaz etine .......bunlar da alıştı şortçu parasına.

7.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Mecliste yeryatağı serip yatan HDP milletvekili Ö.Faruk GERGERLİOĞLU sabah saat 0600 sularında gö.altına alındı...
    Sayın Bahçeli dün demiş idi Twitter da. Ne dediyse oluyor. Orayı izleyin.

Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Ne rezerv var ne turizm. Her yer iş yapamıyor tarihin en büyük felaket anlarindayiz. Korona da yönetimi hiç yapılamadı. Ne Brezilya ne Amerika gibi burası.
    Fabrikalar hammadde yok diye üretime ara veriyor borçlar dağları aşmış.
    .
    HAngi borçlar? ARCLK;FORT;KCHOL kasaları aşırı karlılıktan şişmiş vaziyette..
    247 milyon FORT ta yolsuzluk yapılıyor, milim etkilemiyor, ne firmayı ne borsayı...

Chip sorunu var, otoda..sadece bizde değil,avrupada da..(toyota,honda,volvo yeni ara verenler,üretime..)
    Sebep? Talep fazlalığı...

(Esnaf, restaurant kobi,vatandaş kr.kartı ise aşırı borçluluk,haklısın ama borsayla alakası yok.. maalesef..)

Sayfa 114/1001 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •