Sayfa 1144/1223 İlkİlk ... 1446441044109411341142114311441145114611541194 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,145 - 9,152 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

burda en büyük müteahhitler kredi çekiyor atıyorum 60 a mal ettiği konutu 120 ye satıyor.

bankadaki parayı ve konutları teminat gösterip çok daha büyük işler yapıyor.

kartapo gibi büyüdükçe ve borçlarda o kadar büyüyor. paranın her icratte büyük kısmı yurt dışına gidiyor.

nede olsa birgün balon patlayacak.

ee paralar yurtdışında.

borçlu vatandaş ve banka alacaklı haliyle.

sonra bir twet atıyor eleman .. ben iflas ettim diye yurt dışından yolluyor miami den falan tabi.

vatandaşta bura mahkeme mahkeme sürünsün.

2. Kağıt fabrikanı kapatırsan, dolar 2 katına çıkınca kağıt fiyatları da 2 katına çıkar..
    Bu basit gerçekleri bile anlayamayan bir kesim var.
    Detaylı analizler yapmaya çalışıp ülke gündemini, burada da forum gündemini meşgul ediyorlar.
    Başka bir deyişle, herkesin futboldan anladığı gibi, herkes ekonomiden anlar oldu..
    Bu okuduğunu bile anlamaktan aciz cahil takımı, rica ediyorum benim mesajlarımı alıntı yapmasınlar, hatta okumasınlar..
    Ayni mesajı tekrar açıklamalı olarak anlatmak istemiyorum.
    Ben bu zevatı zaten okumam..
    Politikacı dinlemek gibi zaman kaybıdır..

Bir süredir oturup bilanço çalıştım..

Bu ise yeni başlayan arkadaşlara da tavsiyemdir..
    Burayı takip ediyorsanız, kişilerin çoğunu engelleyip sadece değerli bilgi paylaşanları takip edin.
    9.5 den garan alınır diyenler, 3 liradan dolar alınmaz diyenler, hem vaktinizin hem paranızın kaybolmasına neden olurlar..

Bilanço nasıl okunur diye yaz google a,
    kendi işini kendin yap, alfabeden başla..

Önümüzdeki haftayı ve kendi pozumu yazayım diğer mesajda..

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Şu kripto para işini ben bir mantığa oturtamadım. Oturtamadığım için anlamıyorum. O yüzden dolandırıcılık olarak adlandırıyorum halen

Öyle adlandırıyorlar çünkü algı öyle. Oysa kimse araştırma derdine düşmüyor. Parayı saklayabilmenin kolay yöntemi bitcoindir. Savaş anında daha da değerli olacak zaten.

Bitcoin in arkasında Rothschild ailesi var.
    Yoksa bir Çinli bitcoin i bulacak işlem hacmi anında 200 milyar doları bulacak.
    Hiç bir şey tesadüf değil. İngilizler Blockchain i rezerv yapacak zaten.

Merril ceo su bitcoin patlayacak alanın elinde patlayacak diye boşuna demiyor. Halbuki merril in milyarlarca dolar bitcoin yatırımı var.

"9.5 den garan alınır diyenler, 3 liradan dolar alınmaz diyenler, hem vaktinizin hem

paranızın kaybolmasına neden olurlar.."

Bunu kim dediyse bence de yazmasın. 10 dolar 10*3=30 tl 30/9,5= 3,15 garan

hissesi. Şuan Garan 6,15*3,15=19.3 tl.

O zaman ki 30 tl'si olmuş 20 tl. 10 doları olmuş 3 dolar.

5. TuvaletKağıdı60TLOldu
    twitte ilk sirada bu gercekten 60 tl mi

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    burda en büyük müteahhitler kredi çekiyor atıyorum 60 a mal ettiği konutu 120 ye satıyor.

bankadaki parayı ve konutları teminat gösterip çok daha büyük işler yapıyor.

kartapo gibi büyüdükçe ve borçlarda o kadar büyüyor. paranın her icratte büyük kısmı yurt dışına gidiyor.

nede olsa birgün balon patlayacak.

ee paralar yurtdışında.

borçlu vatandaş ve banka alacaklı haliyle.

sonra bir twet atıyor eleman .. ben iflas ettim diye yurt dışından yolluyor miami den falan tabi.

vatandaşta bura mahkeme mahkeme sürünsün.

Sistem patladığında alan istediğini almış olur zaten.
    En kolay yolsuzluk biçimi inşaattır. 1 koy 10 kazan. Yandaşa para aktarmanın en kolay yolu bu. Ancak Fabrika kurmanın geri dönüşü hem düşük, hemde uzun yıllar alır.

Hükümet 16 yıllık iktidarında tek bir fabrika kurmadığı gibi olan fabrikaları kapattı. İşte ihanet budur.
    Bunu göremeyen halk sürünmeye mahkumdur.

Bu özal dada aynı oldu, adnan menderes de de aynı oldu.

7. Pozum yüzde 70 hisse yüzde 30 nakit TL.
    Diğer zamanlardan farkı, hisseleri kısa vade için değil uzun vade için aldım, bilanço gelince incelerim taşımaya devam ederim muhtemelen..
    Bu hisse oranı benim için çok yuksek bir oran..
    Borcu olmayan, ihracat ağırlıklı hisseler..

Önümüzdeki haftaya gelelim.
    MB'nin viopta piyasaya sahte dolar sürmesi doğru fakat sürdürülebilir değil..

İyi ve kotu senaryolara gore sermayemi reel olarak korumak amacım.
    Volatilite olur, muhtemelen Viop 110 binlere doğru tekrar sarkar ve ikili dip görüntüsü oluşur bu esnada.. Makul senaryom bu..

Bu hafta, yüzde 10 aşağı doğru dolar long, yüzde 10 yukarı doğru endeks short riski düşük pozlar olur, açılabilir...

Ciddi bir OVP ve uygulanacağına dair piyasalara verilecek güven artı makul faiz artırımı, iyi senaryo..
    İyi senaryoda bile endeks çok gitmez, dolar çok düşmez, yukarıda yüzdeleri yazdım..
    Perşembeye kadar piyasa nasıl fiyatlanacak, ona da bakacağız tabi.

Kotu senaryoda hisseleri hedge etmem lazım. Bunu dolar longla yapmayacağım, çünkü şirketlerim döviz üretiyor zaten..

(Devamı var, sistem atmasın, bunu yollayım.)

yani demek istediğim işler hep ponzi

Sayfa 1144/1223 İlkİlk ... 1446441044109411341142114311441145114611541194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •