Sayfa 115/115 İlkİlk ... 1565105113114115
Arama sonucu : 916 madde; 913 - 916 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Mtrks tavan olunca keko başkan çalı dibinden kafasını uzatır yanlız daha çok gitmesi lazım ki enflasyon u yensin… Ben az miktar la borsadayım borsa bitik bence zararı kurtaran gitsin başka yatırım yapsın pandemi sonrası borsada kazançlar yok artık..
    Fazla olmadı bısttin hali gelde yatırım yap güven yok yatırımcı kaçar aynen bizim gibi

2.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    İnşllah dediğiniz olur Brksn var sadece sizin takip ettiğiniz listeden bir ara maliyete geldi sonra brüt yedi 1 yıldır zararda enflasyon da eklersek 18 ler de maliyet e gelir yani hisseler de 1 e 10 20 kat kazanmak çok zor artık farklı yatırım tercihleri yatırımcıları borsadan kaçırdı gelecek hem ekonomi ve borsa açısından zor. O yüzden %10 sermaye ile borsa ya devam ytd..
    Aynen öyle dostum..berkosan da büyük bir darbe vurdu bize...ama berkosan gibi hisseler zamanı geldiğinde kat be kat çıkmasını da biliyor...o yüzden de onda da umutvarım..onda da hisselerimi tutmaya devam ediyorum...ülkemizin siyasi durumu da belli olmuyor...görüldüğü gibi aniden istanbula kayyum atanabiliyor ve her şey toz duman olabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://www.youtube.com/watch?v=XihyuKSyUD0

cem bey tv de kripto ve sektör ile ilgili konuşuyor...canlı yayın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 115/115 İlkİlk ... 1565105113114115

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •