Tebrik ederim bu kadar karmaşık bir durumu patron faktörünü rağmen süper bir tahminde bulunmuşsunuz.
Resmen yönetim kurulundan biri gibisinizSM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrik ederim bu kadar karmaşık bir durumu patron faktörünü rağmen süper bir tahminde bulunmuşsunuz.
Resmen yönetim kurulundan biri gibisinizSM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk hissemi 1986'da aldım ben arkadaşım. Borsa Cağaloğlu'nda, benim okulumun 100 metre ilerisindeki bir Ziraat Bankası şubesinin alt katında idi. İçinde beş on kişi olurdu...
https://www.finansgundem.com/foto-ga...leri/376658/22
Son düzenleme : Chetuo; 28-10-2023 saat: 21:27.
Dil aslandır, yatar eşikte...
Üstadım, babasında çanak katlanırsa,anası fezaya çıkar.
Yatsak kalksak 2025 3. çeyrekte gözümüzü açsak.
25 yıllık borsa tecrübemde böyle deli para şirketine yatıran bir patron görmedim.Duymadım...
Liberalizmin kurucu unsuru olmalarının avantajını yaşıyorlar.
Güzel miras bırakmışlar, çocuklarına...
Santral 5 yıllık ve borcu yok, benzeri bir santralin inşa maliyeti 750 milyon dolar civarında; AUF ve benzeri saçma sapan şeyler olmazsa ve dahi ithal girdilerle üretim yapan şirketlere (haddinden fazla) verilen teşvik, sübvansiyon vs aptallıklara son verilirse yıllık 80 milyon dolar EFK kapasitesi var. Ancak, açık konuşmak gerekirse bu operasyonun sadece santral ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ve bunu geride defalarca yazdım. İlave şirket kurma ya da satın almalar ile "başka" alanlardan da beklenti yaratılabilecek potansiyel var. Şahsen asıl beklentim bu. Bütün bu beklentilerime dayalı olarak (olması gereken) Piyasa Değeri tahminim:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6541163
*
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
--biraz geçmişi deşin...ben ODAŞ ın bugüne kadar yayınlanan bilanço ve özel durum açıklamalarını dip notlarının dibine kadar okdudum; ÇAN-2 termik santralinin ÇED raporunu da... biraz okuyun da sonra uçun...
--karamanın koyunu sonra çıkar oyunu...kırk yıllık kani, olur mu yani?
29 ekim 1923 & 29 ekim 2023....
ne mutlu Türküm diyene....
Yer İmleri