Sayfa 115/151 İlkİlk ... 1565105113114115116117125 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Kaç gündür yazıyorum euronun net korele olduğu chf yeter artık dedi ve korelasyonu bozmaya başladı.
    Chf şuan için dikme bar atarken euro gene yukarı tırmalıyor chf tarafında birileri artık bu işten sıkıldı ki ayırşma geldi bakalım euro bu ayrışmaya uyacakmı çünkü ikisi birbirine net korelasyonu olan pariteler öyle net ayrışma olması için merkez bankalarının farklı karar açıklamaları lazım yoksa eninde sonunda biri diğerine uyuyor.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. bu stonun tersine onsta long açmak lazımdı ya )))
    YTD

3. senmi inatçısın benmi bakalım hahahahah geldi yine tipini .........
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. viop vadelide golda 1253 e kadar birisi bastı orada saatlik hayvan gibi pinbar attı spotta öyle bir olay yok ama vadeli stop temizledi iyimi.

5. bu Oliver şunu yaptım şu pozisyon açtım deyince o pozisyon bunun tersi yönde gelişiyor. şimdi de gold short açtım dedi. bakacaz. gerçi ekran görüntüsü, extra vs de yok. yoksa bizi kandiriii olmasın. hahahahaha

6. 3,5526 ya kadar yolu var ondan sonra iğnemi atar ne yaparsa yukarı 3,6480 e kadar yallah tazzik nasıl becerirlerse artık.

7. Geldik zurnanın tek başına solo yaptığı yere 3,5526 dayız.
    hemde 4 saatlik barın kapanışına 28 dakika var güzel bakalık devam.

8. gene atayım bir usdtry grafiği bu size 1 hafta yeter beyler bütün açıklama grafiğin içinde

Sayfa 115/151 İlkİlk ... 1565105113114115116117125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •