Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 116/1004 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Vade sonu saklabanligi olur olmaz bilemiyoruz Emma büyük yeşil 5000 lik beklemekten agac olduk ve ağaç fiyatları uçmuş durumda hisseler nedense kopamıyor hahahahahahahahahhahahahshahaaha
    Yarın olabilir, ancak piyasaçok zayıf hacim yok alıcı yok. Satıcı da yok. Boş bi piyasa, para gelirse çok sert hareket yapar veya yine bir ekip satarsa Mart ayını tekrar edebilir. Eylül ayında hacim artar biraz daha önümüzü görürüz diyorum.

Benim düşüncem yukarı yönlü genel manada, ama tarafsız bakmaya çalışıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    garan tekrar 6.60'a işc 4.60'a kadar düşse, acaba kaç kişi cesaret edip alabilir?

bence müşterileri bugünkü sayıdan çok çok daha az olur.
    Bankalarda KY sıfır gibi hiç yoktur neredeyse. Alan riskini vs bilerek alıyor, esas yukarı sürerlerse ve xLEŞ yerinde sayarsa yıllardır kaybetmenin verdiği öğrenilmiş çaresizlik ile kimseler banka alamaz, millet uyanıp alana kadar çok farklı yerlere sürebilirler.

Tabi temelde destekleyen hikaye olması kaydı ile. Şimdilik görünmüyor.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Niye almasınlar Hocam...
    Keşke düşse de hiç düşünmeden alsak...
    Sadece kötümser bakarak nasıl işlem yapılır ki?
    Hep kötümser bakmak insanı piyasaya karşı kör eder...
    öyle demek istemedim.

piyasanın ilginç bir büyüsü var. piyasa iyimserken ky çok daha iyimser, kötümserken çok daha kötümser oluyor.

piyasa iyi iken yazdım bunu özellikle.
    audentes Fortuna iuvat

4. nuri yine long demiş...

geçen dediğinde 5,000 puan çakmışlardı...

1,582 gibi bişeydi herhalde

5. Garanti 09 21 vade 100 tane kısa açtım maliyet 9,90

6. Hafta sonu ne rüzgar estirdiniz , benimde kulağımı çınlattınız.
    Özl den arkadaşlar yazmış elliotçular teknik yorumları paylaştılar benim düşüncem sorulmuş.
    Ben geçen düşüncemi Piyasalar için söyledim sayfalar hızlı ilerlediği için kaçırmışınız.
    Düşüş bir anda gelecek , powell ilk adımı attı tahvil alımı azaltımı bundan sonraki faiz kararı konuşmasını ne zaman yapacaklarsa bu ara mal dağıtma arası olarak piyasalar geçirecek benim gördüğüm.Beklentim testere piyasası ile beraber Kasım başı ile piyasaların realizasyona gireceği.
    Bizim hikayemizi 1,1,5 ay önce burada yazdım grafınıda atarak dolares+endeks ,
    Dolares alt bantlar teknik olarak ele almıştım 8.28 belirtip seneryomuzu bazı arkadaşlara özl den ve burada paylaştım hikayede değişen bir şey yok oyun bu şekilde devam ediyor.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonu ne rüzgar estirdiniz , benimde kulağımı çınlattınız.
    Özl den arkadaşlar yazmış elliotçular teknik yorumları paylaştılar benim düşüncem sorulmuş.
    Ben geçen düşüncemi Piyasalar için söyledim sayfalar hızlı ilerlediği için kaçırmışınız.
    Düşüş bir anda gelecek , powell ilk adımı attı tahvil alımı azaltımı bundan sonraki faiz kararı konuşmasını ne zaman yapacaklarsa bu ara mal dağıtma arası olarak piyasalar geçirecek benim gördüğüm.Beklentim testere piyasası ile beraber Kasım başı ile piyasaların realizasyona gireceği.
    Bizim hikayemizi 1,1,5 ay önce burada yazdım grafınıda atarak dolares+endeks ,
    Dolares alt bantlar teknik olarak ele almıştım 8.28 belirtip seneryomuzu bazı arkadaşlara özl den ve burada paylaştım hikayede değişen bir şey yok oyun bu şekilde devam ediyor.
    Aynen...
    https://youtu.be/sjeww**U1Y8
    Kaptan Powel seslendi: "KARA GÖRÜNDÜÜÜ"...
    https://youtu.be/sjeww**U1Y8
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 116/1004 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •