Sayfa 116/1000 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İnanç açısından bakarsan; nazar...sekuler açıdan bakarsan; negatif enerji...

ne zaman foruma pozisyon yazsam çarpılıyorum.Sırrını çözemedim.

Yorumlarım burada kalsa tersi oluyor.ORTA-UZUN vadeli hisse için değil ama kısa vadeli yorumlarda bu oluyor.İğne başı kadar kurulukta kalmıyor ama demek Kısmetsiz Mahmut OLAYI
    Bugün bende poz. yazmadım.
    En son cuma günü 3139 dan şort kapatmıştım, eksi açılış olur diye tahmin ediyordum not indirimi olduğu için, baktım yeşil açtı ses etmedim biraz daha alınca 3149 dan şortumu tekrar yerine koydum.
    dediğin doğru
    Buraya poz. yazılması sakıncalı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İnanç açısından bakarsan; nazar...sekuler açıdan bakarsan; negatif enerji...

ne zaman foruma pozisyon yazsam çarpılıyorum.Sırrını çözemedim.

Yorumlarım burada kalsa tersi oluyor.ORTA-UZUN vadeli hisse için değil ama kısa vadeli yorumlarda bu oluyor.İğne başı kadar kuruluk ta kalmıyor ama demek Kısmetsiz Mahmut OLAYI
    Foruma yazılan an özgüveninin en çok yükseldiği an olduğundan olabilir mi acaba.

bende abka gibi pazartesi düşüşün başlamasını beklıom çünkü şimdiye kadar hep cumaları satışa alıştırdılar ama cuma satıp geri toparlayıp pazrtesi herkes aynısını beklerken malı boşaltabilirler bakalım kısmet tepeyi yakalayabilcekmıyız???

4. Burda aslında önemli olan şey, açılıştan ziyade(geceden poz. da olmayıp, güniçi işlem yapan day trade için geçerli durum) kapanışı ustalar yaptığı için, kapanışın nasıl olabileceğini bulma ihtimali, yani akşam pazarı olur mu olnaz mı
    tüm mesele bu
    Bilen akşama kebap yer, bilemeyen hesabı öder.
    Güniçi makina çuvala doldurur, vob yabmayın alırlar anektarı
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bende abka gibi pazartesi düşüşün başlamasını beklıom çünkü şimdiye kadar hep cumaları satışa alıştırdılar ama cuma satıp geri toparlayıp pazrtesi herkes aynısını beklerken malı boşaltabilirler bakalım kısmet tepeyi yakalayabilcekmıyız???
    Daha öbür ptesiye 7 gün var...Ama önce EKİM VADE ŞÖYLE BİR 3.400-3.470 arasına gelse ne güzel olur..Orası benim açımdan short aralığıdır..Tostumu yedim bekliyorum...umarım oraya kadar ralli olur..

SPOT, Tacirler Yatırım solda direksiyon başında yine, aşağı uçuruma sürebilir!

BofA bugün ODAS alıp THYAO satıyor,

8. Düzeltme herkesin dilinde. Herkesin konuştuğu olur mu bilmiyorum. Bir tur daha yukarı ondan sonra düzeltme daha mantıklı geliyor bana.

Sayfa 116/1000 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •