Sayfa 116/151 İlkİlk ... 1666106114115116117118126 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Hani geri gelirmi diyenler içinde geri geldi 3,5526 altına kırarsa 3,5455 var ama kırmaması daha yüksek burası sağlam bir destek bölgesi tek sorun gece 3,5770 i görenlerin saldırması onları 200 pips güzel kıtır kıtır kesiyorlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. usdzardada benzer mevzu var işte.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku

gene atayım bir usdtry grafiği bu size 1 hafta yeter beyler bütün açıklama grafiğin içinde
    garf 8. sanat olmuş, biraz daha subdemleri renklendirsen ben mi çizdim diyeceğim
    İçeriğe gelince magician dan 1 adım öteye gitmişsin...
    Çoğa gerek yok. Eline sağlık...

4.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    garf 8. sanat olmuş, biraz daha subdemleri renklendirsen ben mi çizdim diyeceğim
    İçeriğe gelince magician dan 1 adım öteye gitmişsin...
    Çoğa gerek yok. Eline sağlık...
    Sağolasın üstadım, teşekkürler şelale olsun benden.

5. japonu aşağı çekemiyor goldu yukarı alamıyor bu neyin afra tafrası.
    Goldda 30 luk tobo , 4 saatlik tobo nereye baksan tobo buyur çık güzel kardeşim 1350 ol 1550 ol tutanmı var.

Saçma sapan bir test günündeyiz gene, eurtry deki alıcılar yüzünden olan bizim usdtry ye oldu erutry de tepeden 400 pips iniş var.

6. 1247.75 den açtın shortu. spot 1249 oldu. hep mi terste kalır bir insan. yoksa milleti mi keklisiin.. takipteyim. unutma.)

7. Bu eurtry nin tepesinden baygınlık geldi adamlara tepeden 400 pips basacaklar diye heder oldu gene.
    Parite yukarı usdtry yukarı parite aşağı usdtry aşağı eurtry kaput.

Fed faiz artirmaz onemli olan bilanco kucultme tarihi verip vermiyecegi onuda soylemez ise dxy duser yarin bi alim firsati verebilir belki .mbde bu aciklamaya gore pozisyon alabilir yapabilecegi birseyde yok zaten babalar gibi enflasyon orda duruyor hala

Sayfa 116/151 İlkİlk ... 1666106114115116117118126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •