Sayfa 118/573 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 4579 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Fikret orman açıklama yapıyor yanında Trabzon başkanı var .. Fikret ormanın ilk lafı “ oyuncularımız hakemden önce içeri girdi ama hakeme sormuşlar o da içeri gırın deri “ diyor ..

Acaba niye böyle bir açıklama yapıyor ki ? Sebep belli hakemden önce sahayı bırakıp gidemezsin .. Ama bunu görecek yürekli biri olamaz . Hele tüpçü varken ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by muzaffe Yazıyı Oku
    . 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu yazdığın dram biliyor musun ? 2023 e gelecegiz, hep siz sampiyon olacaksınız vebizimle ayni kupa sayısına ozaman mi ulaşabiliyorsunuz ? Yazık bunu yazarken utanır insan ..Sen nasıl Beşiktaşlısin?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Senolu suclayan dostlar sizce macin daha basinda kornerlerde o saldirilar niye oldu?neye tahrik olmuslardi o sirada? Daha senol bisi yapmamisti..volkan bile yapmay8n derken nie yapti bunu taraftar??burda ne bahane bulucaz??

4.  Alıntı Originally Posted by muzaffe Yazıyı Oku
    Çatır çatır da oynadık. 10 kişiyle bile kalecin volkanın eli ayağı titredi. Topu taçlara vurdu. 2 sene üst üste şampiyon olmamız sizleri de aşırı çıldırttı. 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır. Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte. Neyse artık ne yazarsan yaz benim için boş

Feneri dusurmeye kimsenin gücüde gözüde yemez......kokunuz saldırdınız takım Dimdik ayakta..

Ali KOÇUN gelişini hiç kimse durduramayacak......KANARYAM ŞAHA KALKTI YINE TUM CİHANA KARŞI.......Korkunu ecele fydası yok...kaçınılmaz sonu siz iyi bilirsiniz.......zevk almaya bakın........

Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by muzaffe Yazıyı Oku
    Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte.
    Simdi bak sana biraz ders vereyim .. Bizi küme düşürme ile ilgili yaşanan olayların Fetö kumpası olduğu mahkemece tescillendi .. Ha sen oyle degil küme düşmeliydiniz diyorsan bu Feto desteği olur .. Bu yüzden agizindan çıkanlara dikkat et . Mahkemenin verdiği kararı tanımamaktır bu dediğin bu da suçtur .. Sen beni senin gibi sadece boş boş mesaj yazan biri sanıyorsun ama değilim . Bu yüzden seni asan seyleri yazma , sonra adliy de annnnneeee diye ağlıyorsunuz . Son olarak da küme düşürmeden bahseden sen bir Beşiktaş taraftarısın degil mi ? Yahu siz o yıl kupayı iade ettiniz ? Neden iade ettiniz şike mi yapıtınızda ettiniz yoksa kupa çizik çıktıda beğenmediniz mi ? Haydi kardeşim bura seni aşar .. biraz araştır öğren gel .

7. Sözün bittiği yer.

8. Gs nin yaptogi yuz yil once idi o zmn ali samiyen vardi.bunlari savunmayin.nasil fanatiksinz abi ya..takim isine girince adam oldirmeyi bile normal goreceksinz nerdeyse ben bole taraftarlikta bole futbolda istemiorm o yuzden de maca gitmiorm bu zihniyt dgismeden..yrn hissemiz iyi olur insallah

Sayfa 118/573 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •