Sayfa 1185/1223 İlkİlk ... 185685108511351175118311841185118611871195 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,473 - 9,480 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    tamamen yannış yine..

dinsizlik kötü bir şey değil..

ama ahlaksızlık kötü bir şey.. yalan kötü bir şey..

ve evet, deizm dine inanmaz.. bir yaratıcıya inanır..

dinsizlikle kötülüğü aynı görmekten vazgeçmelisin.. esas kötülük dincilerden geliyor insanlığın başına.. zira evreni çözdüklerini zannediyorlar, inandıkları dinin her şeyi açıkladığını düşünüyorlar.. komik..
    deizm meizim bilmem,ilk defa senden duydum.
    konuyu derinlestirmeye gerek yok. senin dinin sana benim dinim bana,senin inancin sana benim inancim bana...
    sonuca gelelim.
    hirsizlik kötü bir şeydir
    bunda hemfikiriz sanirim
    Hamdım Piştim Yandım

bu ülkede hırsızlık yapan kişilerin üzerinde inceleme yapılsa

dinsiz bir kişi dahi bulamazlar

zaten toplumda ateist oranı % 1-2

onun için haksızlık,hırsızlık olmuyor !
    yenilgi yılları, iyi bir okuldur

Alıntı Originally Posted by TK23 Yazıyı Oku
    Emeğine sağlık

Pozitif bir şey söylüyor gibi geldi, ancak anlamadım, bir daha okudum yine anlamadım, neyse

As you said, don't care
    )).. Aynısı bana da olmuştu ve tabi samimi uyarıyı da dikkate almıştım aynen..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Akademik dünyada geleceğin dünyası ile ilgili yapılan projeksiyonları okuyorum.

https://www.technologyreview.com/s/6...ce/?set=607973

Geleceğin dünyasında şu anda insanların yaptığı işlerin neredeyse tamamı , insanlardan daha iyi bir şekilde,robotlar tarafından yapılması mümkün olacak,gelişmiş ülkelerin orduları bile robotlardan oluşacak.Gelişmiş ülkelerde şu andaki nüfuslarının onda ya da yirmide biri ile(çok iyi eğitimli) şu andaki üretimin tamamını ya da yapılan tüm işleri robotlarla gerçekleştirebilmek mümkün olacak.Bu yüzden ,gerçekten böyle bir plan akıllarında varsa ,dünyanın nereye gittiğinden bilim ve teknolojinin şu anda geldiği seviyeden ve nasıl başdöndürücü bir hızla da gelişmeye devam ettiklerinden haberleri yok demektir.Ama buna şaşırmayız değil mi?
    Bu robot hikayelerine inanmayin

Ellon musk atip tutuyordu soyle otomasyon boyle otomasyon sonra ne oldu manuele donduler

Pazarlama ve agiz kalabaligi super ortalikta icraat yok. Amerika ici kof bir ulke

Esas gelismeler cinde

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    )).. Aynısı bana da olmuştu ve tabi samimi uyarıyı da dikkate almıştım aynen..
    Bende çok şaşkın bir şekilde yazılanların nesini anlamadığınızı anlamadım..

Hisse.net : "Dikkat delidir, söylediklerini umursamayın..!"

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Akademik dünyada geleceğin dünyası ile ilgili yapılan projeksiyonları okuyorum.

https://www.technologyreview.com/s/6...ce/?set=607973

Geleceğin dünyasında şu anda insanların yaptığı işlerin neredeyse tamamı , insanlardan daha iyi bir şekilde,robotlar tarafından yapılması mümkün olacak,gelişmiş ülkelerin orduları bile robotlardan oluşacak.Gelişmiş ülkelerde şu andaki nüfuslarının onda ya da yirmide biri ile(çok iyi eğitimli) şu andaki üretimin tamamını ya da yapılan tüm işleri robotlarla gerçekleştirebilmek mümkün olacak.Bu yüzden ,gerçekten böyle bir plan akıllarında varsa ,dünyanın nereye gittiğinden bilim ve teknolojinin şu anda geldiği seviyeden ve nasıl başdöndürücü bir hızla da gelişmeye devam ettiklerinden haberleri yok demektir.Ama buna şaşırmayız değil mi?
    Doğru deniz hocam. Makaleyi okuyacağım boş zamanımda. Almanya özellikle bu konuda baya ilerleme katetti. Almanyada bulunan fabrikalarda ciddi teknolojik atılımları var. 20 30 yıla insan gücüne epey bir az ihtiyaç duyacak.
    Bizim politikacılar hala yanlış strateji izliyorlar. Tek doğru bildikleri, ticaretin doğuya kayması onu da geç keşfettiler görünüşe göre.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sallamiyorum,doğruları söylüyorum.
    dinsiz demek ne demek?
    Allah a Tanri ya inanmayan demek,bu dünyadan sonrasi yok demek,ölünce finish demek...
    ve
    bu kişi buna inaniyorsa,bu dünyada her şey yapar.
    onun için başka dünya yok çünkü
    Çok yanlış bir düşünce. Neden dersen, hatırlarsan bir araştırma yapılmıştı. İslam ahlakını en iyi uygulayan ülkeler sıralaması. Bu sıralamanın üst sırası halkının büyük çoğunluğu ateist olan Avrupa ülkelerinden çıkmıştı. Güya yönetimleri İslam olan ülkeler sonlarda yer almıştı. (Google'dan sorgulatabilirsin).

Yani, ahlaklı olmak için bir yaratıcıya inanmak şart değildir, insan olmak, adam olmak, eğitimli-çağdaş olmak yeterli.

Son olarak, bir kavram kargaşasını daha düzeltelim. Dinci, dini kendi çıkarları için kullanan ahlaksız-******** demektir. Dindar ise gerçekten inanan, inanmayanı ötekileştirmeye çalışmayan, dini çıkarlarına alet etmeyen ahlaklı insandır.

Dindarlara saygı duyar, dincilerden nefret ederim. Bu da benim düşüncem. Ateistim, nasıl bir insan olduğumu beni tanıyan bilir. Söylediğin gibi, "inanmadığı için bu dünyada herşeyi yapar" dediğin hiç bir ahlaksızlığı yapmadım, yapmam.

Yazın, çok yanlış bir yazı olmuş, haddini aşan, karşı tarafa yargısız infaz yapan bir yazı olmuş.

Üzüldüm.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    robotlar her yerde..

robot olarak adlandırmak için illa eli yüzü gözü ve diğer insan benzeri bir forma mı sahip olması gerekiyor..

diğer yandan abd ile çin i karşılaştırmak alakasız şeyler..

diğer topiklerde abd nin yıllardır batacağını söyledin.. hala dimdik ayakta..
    Borclari ve borcun gdp ye orani son 50 yildir istisnasiz her sene rekor kiran bir ulke icin ayakta demesi icin bir insanin super cahil olmasi lazim

Sayfa 1185/1223 İlkİlk ... 185685108511351175118311841185118611871195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •