bu ülkede hırsızlık yapan kişilerin üzerinde inceleme yapılsa
dinsiz bir kişi dahi bulamazlar
zaten toplumda ateist oranı % 1-2
onun için haksızlık,hırsızlık olmuyor !
yenilgi yılları, iyi bir okuldur
Doğru deniz hocam. Makaleyi okuyacağım boş zamanımda. Almanya özellikle bu konuda baya ilerleme katetti. Almanyada bulunan fabrikalarda ciddi teknolojik atılımları var. 20 30 yıla insan gücüne epey bir az ihtiyaç duyacak.
Bizim politikacılar hala yanlış strateji izliyorlar. Tek doğru bildikleri, ticaretin doğuya kayması onu da geç keşfettiler görünüşe göre.
Çok yanlış bir düşünce. Neden dersen, hatırlarsan bir araştırma yapılmıştı. İslam ahlakını en iyi uygulayan ülkeler sıralaması. Bu sıralamanın üst sırası halkının büyük çoğunluğu ateist olan Avrupa ülkelerinden çıkmıştı. Güya yönetimleri İslam olan ülkeler sonlarda yer almıştı. (Google'dan sorgulatabilirsin).
Yani, ahlaklı olmak için bir yaratıcıya inanmak şart değildir, insan olmak, adam olmak, eğitimli-çağdaş olmak yeterli.
Son olarak, bir kavram kargaşasını daha düzeltelim. Dinci, dini kendi çıkarları için kullanan ahlaksız-******** demektir. Dindar ise gerçekten inanan, inanmayanı ötekileştirmeye çalışmayan, dini çıkarlarına alet etmeyen ahlaklı insandır.
Dindarlara saygı duyar, dincilerden nefret ederim. Bu da benim düşüncem. Ateistim, nasıl bir insan olduğumu beni tanıyan bilir. Söylediğin gibi, "inanmadığı için bu dünyada herşeyi yapar" dediğin hiç bir ahlaksızlığı yapmadım, yapmam.
Yazın, çok yanlış bir yazı olmuş, haddini aşan, karşı tarafa yargısız infaz yapan bir yazı olmuş.
Üzüldüm.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri