Sayfa 1187/1223 İlkİlk ... 187687108711371177118511861187118811891197 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,489 - 9,496 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Aug 2018
    İkamet
    kumluca istanbul ankara ucgeni
    Gönderi
    15
    Rusya aciklamasi :Abd suriyeyi f15 lerle vurdu haberi gecti ajanstan...
    rusya ucusa engel olamiyor mu..

Vekalet savasi .. vekiller hic oyuna dahil olmuyor..
    piyasa ne tepki gosterecek kendi de bilmiyor..

2. Semih Şentürk futbolu bırakmış. Nöbetçi golcü.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ancak cahil ve egitimsiz bir insan abd nin sonsuza kadar borclanabilecegini soyler.

Roma imparatorlugu savasla batmadi borctan batti

Bilmediginiz konuda ahkam kesiyorsunuz
    ancak cahil ve eğitimsiz bir insan abd nin mevcut durumda batacağını söyler..

kimse sonsuza kadar borçlanmadan bahsetmedi..

fazla olması ile sonsuza kadar borçlanma farklı şeyler..

abd her açıdan şu anda lider.. ekonomi, bilim, innovasyon..

bunları görmeyen adamın zaten ne kadar cehalet dolu olduğu apaçık ortadadır..

özellikle yıllardır amerkada yaşadığını iddia edip hala orayı anlayamayan insanlardansa..

getto'ndan çık, amerikayı tanı.. 20 küsur yıldır oradasın (kendi ifaden) ama amerika gerçeğini hala anlayamamışsın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Dan Brown başlangıç adlı romanında yaradıcıya inanmayan kişilerin
    ateist olarak adlandırılmasını saçmalık diyor
    doğru olan bir şeye inanana bir isim verilmez, olmayan bir şeye inanana isim verilir
    şöyle ki, dünyanın yuvarlak olduğuna inanan insalara bir isim verilmez lakin
    dünyanın düz olduğuna inananlar için bir tanımlama yapılması gerekir gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Çok yanlış bir düşünce. Neden dersen, hatırlarsan bir araştırma yapılmıştı. İslam ahlakını en iyi uygulayan ülkeler sıralaması. Bu sıralamanın üst sırası halkının büyük çoğunluğu ateist olan Avrupa ülkelerinden çıkmıştı. Güya yönetimleri İslam olan ülkeler sonlarda yer almıştı. (Google'dan sorgulatabilirsin).

Yani, ahlaklı olmak için bir yaratıcıya inanmak şart değildir, insan olmak, adam olmak, eğitimli-çağdaş olmak yeterli.

Son olarak, bir kavram kargaşasını daha düzeltelim. Dinci, dini kendi çıkarları için kullanan ahlaksız-******** demektir. Dindar ise gerçekten inanan, inanmayanı ötekileştirmeye çalışmayan, dini çıkarlarına alet etmeyen ahlaklı insandır.

Dindarlara saygı duyar, dincilerden nefret ederim. Bu da benim düşüncem. Ateistim, nasıl bir insan olduğumu beni tanıyan bilir. Söylediğin gibi, "inanmadığı için bu dünyada herşeyi yapar" dediğin hiç bir ahlaksızlığı yapmadım, yapmam.

Yazın, çok yanlış bir yazı olmuş, haddini aşan, karşı tarafa yargısız infaz yapan bir yazı olmuş.

Üzüldüm.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    seni üzmek istemezdim jas
    tabii ki istisnalar kaideyi bozmuyor.
    sen bir yaraticinin olduğuna inanmiyormusun.
    yoktan mi geldik yani
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Semih Şentürk futbolu bırakmış. Nöbetçi golcü.
    35 yaşında Genç Semih...

Darwin'e bağlar mıyız?

Hisse.net : "Dikkat delidir, söylediklerini umursamayın..!"

https://youtu.be/rVlhMGQgDkY
    https://youtu.be/WItMdn1uvdg

https://youtu.be/JAdZtjkSSSw
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Icinde yasayan benim ceremesini ceken benim

Parasizliktan federal devlet kac defa kapandi ancak borc tavani yukseltilince actilar

Trump naftayi dagitti cinle ticari savasa girdi simdi nato uyelerinden para isteyecek.

Zengin bir ulkenin yapacagi seyler degil bunlar.

Robot diyince bana bi gulme geliyor. Bi gelip gorseni buradaki sistemleri makinalari aglarsiniz
    Yalan mı bunlar yani?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1187/1223 İlkİlk ... 187687108711371177118511861187118811891197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •