Allah isteyen bana inanır isteyen inanmaz diyor, ama inanan yardım dilenir inanmayan isteyemez tek fark budur...
Allah kimsenin ona inanmasına muhtaç değildir, öyle olsaydı ol der olur, inan der inanırdınız...
Allah isteyen bana inanır isteyen inanmaz diyor, ama inanan yardım dilenir inanmayan isteyemez tek fark budur...
Allah kimsenin ona inanmasına muhtaç değildir, öyle olsaydı ol der olur, inan der inanırdınız...
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
yerdeki karıncayı ezdim şimdi ne oldu canını ben mi ezraillmi aldı ?
yada bayatlamış yemekte kurt oluştu.
koydum bekledim masaya bayatlasın diye..
şimdi o kurtun canını ben mi vermiş oldum .
tanrı türkiyeye özel göğü yarıp deseki tanrı sizin bildiğiniz sandığınız gibi bişey değil.
dıj mikrakların oyunu diyecek nesil var
hikayeler çoğaltılabilir :D
Herkes özgür nihayet bu mevzularda..
Son cümlene de aynen ve herdaim katılıyorum..
Bu arada yazarken 'tahrip' kelimesine takıldım, düşündüm, bakındım bir türlü hatırlayamadım, bulamadım o son harfle değişen doğrusunu,
bu iletiniz ve hatırlatmanız fırsat redakte ettim.. 'tahrif'.
Thanx..
Arkadaşlar sorun inanıp inanmamak değil. Sorun bu yüzyılda şeri kurallarla yönetilmek istermisiniz. Şeriatla yani. Laik sistemde inanıyorum veya inanmıyorum demek kolay. Ama şeri sistemde bunu deme lüksün yok, hırsızlık yapanın elinin kesilmesi vs. razımısın. Tüm ibadetleri yapmama lüksün yok. Benim kalbim temiz yeterli olmayacak yani kelle heran gidebilir [emoji3]
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyiki hindistanda doğmamışsınız hee
biri gelipte bayım ne içiyonuz... ineğe tapılır mı deseydi.
kafa göz dalardınız adama yeminle![]()
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Yer İmleri