Sayfa 12/998 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 89 - 96 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Dün 2.kez gözlemlediğim bir olay daha var. Sokakta şu kaldırım kenarlarını süpüren ufak belediye kamyonu, benim binanın bahçe kapısının orda ve garaj kapısının orada süpürgeyi havaya kaldırıyor gibime geldi. Balkondan görüntü çekemedim. Adamlar kapımın önünü bile süpürmüyor gibime geliyor

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Aslında işin rengi öyle değil...Sen bile gidip CHP ye oy basmak istemiyorsun...TAK Partiye alternatif kendi dünyanızdan adam arıyorsunuz...Buldunuz işte YRP ...Gidin ona oy verin....İnsanlar dikildiğinin farkında değil mi...Biliyorlar ama karşı mahallenin çocuklarının kendilerini yönetmesini istemiyorlar....
    Sayın heval, sistem itibar puanı vermeme izin vermedi.

Çok haklısınız, değişiklik yerine aynısının lacivertini istiyoruz.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Chp nin liderine de sosyal medya hesaplarından mesajla ulaşılamıyormuş. Kobani , gezi tutukluları falan, Ateş cinayeti, bora soruşturması falan varmış gündeminde. İnternet altyapısı getirilmeyen yurttaşları da sorsaya

4. Vatandaşın mesajla ulaşmasına bile razı değil hiçbiri

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gavatın zoruna bak, ulan sen meraklı isen Bodrumda, Marmariste, Çeşmede git düdüklen haaa... sen de düdüklenecek para da yoktur.
    alagavat hem de, s400leri finanse etti de çok efektif kullaniliyor gerçekten, ortağı olduğu f35 projesinden .iktir edildi, eksta parayla f16 almak için abdyi yaliyor

6.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Dün 2.kez gözlemlediğim bir olay daha var. Sokakta şu kaldırım kenarlarını süpüren ufak belediye kamyonu, benim binanın bahçe kapısının orda ve garaj kapısının orada süpürgeyi havaya kaldırıyor gibime geldi. Balkondan görüntü çekemedim. Adamlar kapımın önünü bile süpürmüyor gibime geliyor
    Jim carreyin Truman show filmi aklıma geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    5,6 yıldır biramı şarabımı rakımı kendim yaparım 35 yıldır hergün içerim,kurtuldum bunlara keklenmekten zaten yapmasaydım mecbur bırakacaktım alkolü 60 tl ye biramı içilir...
    Eskiden meyve suyuylan eş değerdeydi, birayı geçtik şaraplanda ayni fiattaydı,orta yollu markalı bir şarap 250-350 arası...guya alkole sigaraya karşılar,ama paralarını kekleyip servetlerine servet yapmasını biliyorlar,millet içerek sarhoş oluyor,bunlarda içmeden zevk sefa içinde sarhoş oluyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    5,6 yıldır biramı şarabımı rakımı kendim yaparım 35 yıldır hergün içerim,kurtuldum bunlara keklenmekten zaten yapmasaydım mecbur bırakacaktım alkolü 60 tl ye biramı içilir...
    en güzeli hiç içmemek abi

ettiğin tasarrufla da düzenli ereğli gibi temettü hissesi almak deyolla sanki

YTD.

Sayfa 12/998 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •