Sayfa 120/1002 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Arkadaşlar sizce bugün toplantıdan ne gibi bir karar çıkabilir faiz artırımı olur mu olursa sizce ne kadar olabilir. Artık atılacak bomba da yok müdahale edemiyorlar..

2. ha piktirrrrr ya ... 7.70
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizce bugün toplantıdan ne gibi bir karar çıkabilir faiz artırımı olur mu olursa sizce ne kadar olabilir. Artık atılacak bomba da yok müdahale edemiyorlar..
    cevdet'im & cevdetçiğim senin güzel gönlünden ne geçiyor ise öylesi olsun ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Oyun konsollarına uygulanan ek %50 pandemi vergisi uzatılmış. Demek geçici olan tüm vergiler kalıcı olacak.. geçmiş olsun. Resmen bundan sonra ki nesil ömrünü istediği özel eşyaları almak için harcayacak. Zaten maaşlı olup ev araba almaları hayal oldu..yurt dışında 1 asgari maaşla 4 tane ps5 alınıyorken bizde tam tersi 4 asgari maaş 1 ps5

En çok güldüğümde diğer ülke vatandaşları valizde uyuşturucu, silah , saat vb kaçakçılığı yaparken bizim gençlik şu an forumlarda valizde nasıl ps5 getirtilir onu tartışıyor ))
    deprem vergilerine dönecek onlarda
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    2020 hoşgeldin , nerelerdeydin.
    2020 gibi boktan bi sene yaşamadım
    .iktirsin gitsin 2021 gelsin
    bir halt olacağı yok.

6. İmar değişikliğine değer artış vergisi gelmiş, kanun yürürlükte. Değer artışının tamamı vergi olarak yatırılacak.

Taşınmaz maliklerinin tamamının talebi üzerine ilgili idarelerce yapılan plan değişikliği sonucunda meydana gelecek değer artışının tamamı vergi olarak veriliyor. 1000m2 üzerindeki yerlerde geçerli.

20 Şubat 2020'den sonraki imar değişiklikleri dahil olacak.

Diyelim ki imar değişikliği öncesi arsanız 1 milyon TL ediyordu sonrasında 2 milyon TL etti, aradaki 1 milyon TL farkın tamamı vergi olarak yatırılacak, bu vergi yatırılmadan satış yapılamaz, inşaat yapılamaz.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200915-4.htm
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2020 gibi boktan bi sene yaşamadım
    .iktirsin gitsin 2021 gelsin
    Crash çı Başkan.!!
    Desene
    Benjamin Kafaya koymuş.!!!
    Bir kere.!!!

abbası yolcu edecek.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bugün bende motive olup sağlık ocağına gittim. Hastada yoktu.
    Aşı için liste var mı dedim mevcut liste erimeden yeni isim eklemiyoruz.
    zaten 65 yaş üstü VE kronik hastalığınız yoksa vurulmuyor dedi.
    Tamam babam 65 üstünde dedim. Aynı zamanda kronik hastalığı olacak dedi. Tansiyonu dedim yok dedi. ara ara gelin sorun dedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 120/1002 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •