Uzun vade grafiği bunun gibi olan şirketlerde %90 patron parmağı vardır hocam, ancak asıl kafamı kurcalayan burada patronla iltisaklı mı yoksa patronla mücadele halinde mi olduğunu anlayamadığım bir grup var sanki. Normal şartlarda 2. si aptallık olur ama belli de olmaz..
Bu arada haberin geliş şekli de vermek için kaldırmışlar gibi hissettirdi! İnşallah yanıltır..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Bir haber daha paylaşacaktım ama artık paylaşım yok geyik varhaberleri artik kendiniz bulursunuz, herkesin interneti var nasıl olsa...
Şirket o haber etkisiyle mi oldu bilmiyorum ama 3.20 lere çekildi ve güzel güç topladı.
Bu sefer güçlü geldi. Karakteristiğine ters olarak bir kaç gündür endeksi takmıyor.
Bugünkü hareketi ayrıca özeldi.
Çünkü daha önce de bu fiyatlara seans içi gelmiş fakat 3.60 üzeri tutunamamıştı. Bugün üstelik endeks eksi iken 58-59 da tutundukça tutundu. Adeta sinyal verdi benim gözüm yukarıda.
Daha önce de petrol fiyatları konusunu yazmıştım ama arkadaşlar yakıtı anlaşmaya göre devlet temin ediyor diyerek kar üzerinde etkisi olmayacağını yazmışlardı.
Ben yine de petrol fiyatlarının düşmesinin kar üzerinde olumlu etki edeceğini düşünüyorum.
Petrol fiyatlarındaki düşüş önümüzdeki dönem Aksa Antalya DGKÇ ile Kıbrıs fuel oil santralleri için olumlu olacak ancak Afrika için etkisi nötr.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım yeni girenlere hoşgeldin partisi yapacak mı sevgili speğimiz.. Eğer yapmazsa zaten hedef çok daha yukarılarıdır demek.. İzleyelim görelim..
Bugün elemanlar glyho takılıyorlar çok bir hareket olmayacak gibi.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri