Sayfa 122/1006 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bir nevi swap anlaşması. Tcmb fırsatı kaçırmaz diye düşünüyorum.
    evet kaçırmaz, gelen tutarı da dövizi baskılamak ve olası faiz indiriminin önünü açmak için kullanabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    hangisinde DÜNYA şampiyonuyuz.
    aşağıdaki Linkteki habere ne diyorsun

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...iyonu-6605241/

izmir manhattan oldu da bizim mi haberimiz yok
    İzmir'in yolları tarla gibi engebeli çukurlu sokakları lağım kokuyor ama fiyatlarda Manhattan

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet kaçırmaz, gelen tutarı da dövizi baskılamak ve olası faiz indiriminin önünü açmak için kullanabilir.
    Kanal stanbul için kullanılabilir mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    biraz alakasız olmuş cevabınız ben konut ucuz demedimki dövizdeki artışta paralel olarak herşeyin maliyetinin arttığı için fiyatınında artmasının normal olduğunu söyledim konutta balon varsa kaşarda ,bilgisayarda ,kebapçıda vs herşeyde balon var demektir
    İnşaat malzemelerinin tamamında anormal artışlar oldu, çimento fiyatı neredeyse 4 katına çıktı. Demir çelikte olanları biliyorsunuz.
    İstanbul'da 3+1 daire kiraları orta ve orta üst semtlerde 4500 TL den başlıyor deniyor (tabi bağcılar vb düşük semtlerde 3000 ve üzerine bulunabiliyormuş halen)
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kanal stanbul için kullanılabilir mi?
    Sanmıyorum, kanal istanbul'un finansmanı için direkt kredi kullanır konsorsiyum firmaları ama bu kredilere tabi hazineyi kefil gösterirler.
    Ancak bu paranın bir kısmı ödemeleri gelmişse eğer kamu garantili projelerin ödemelerine de gider.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Sanmıyorum, kanal istanbul'un finansmanı için direkt kredi kullanır konsorsiyum firmaları ama bu kredilere tabi hazineyi kefil gösterirler.
    Ancak bu paranın bir kısmı ödemeleri gelmişse eğer kamu garantili projelerin ödemelerine de gider.
    Tcmb bu parayı kamu bankalarına aktarır ve ardından kamu bankaları kredi olarak kullandırır mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Bence kullanım yerlerinden biri bu dediğiniz olur mutlaka ancak ben yine de büyük oranda dövizin baskılanması için kullanılacağını düşünüyorum.
    Bu SDR nin vadesi bitince kullanılan tutar geri ödenecektir .

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    hangisinde DÜNYA şampiyonuyuz.
    aşağıdaki Linkteki habere ne diyorsun

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...iyonu-6605241/

izmir manhattan oldu da bizim mi haberimiz yok
    dünyada bu kadar kur artışı kaç tane ülkede olmuşturki biz hertürlü kazıkta dünya şampiyonuyuz birkaç sene önce 12 tl ye yediğim adana 48 ti,1000 tl ye aldığım diz üstü 10.000 tl 300 tl ye aldığım mont 1500 tl olmuş.recebi doyurmak zor iş

Sayfa 122/1006 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •