Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. zar ile karşılaştırıldığında TL üzerinde aşırı baskı var. bu hoş durmuyor.

2. Ben korkuyorum kiyamiyorum....

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

15:31 de 3.90 a degip cekebilir..ytd

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    evet.! nerede kalmıştık.. ha evet.! hipodromdan canli yayin. 3 yarışmacı, BIST, SARI TENEKE, veee. tabiki USD/TRY... tarihi bir gun sayin yarışseverler sari tenekem ve USD kafa kafaya BIST 3.cuu.BIST yarısı bırakmış gorunuyor. eee.! hizli giden at'in b... ehemmm. neyse.. .. dolarda YÜKSELİŞ EL-MECBUR
    Şimdi yeni yılda EM'lerde methadon eksikliği zuhur edecek..o zamana kadar dolar yavaş yavaş evi istikametine yönelir..dolayısıyla altın(ons) bu dönemi bekleyerek geçirir..sonraları ikisi birlikte, mutlu sona ulaşır..tabi sizde..

Ahhh yaktın beni Draghi..Geçen ay elime geçen toplu parayı TL mevduat yaptıydım..neyse canım sn. Gund ve özellikle Sn. Karakemal kadar şanssız sayılmam..

5. nasılsınız twitter üstatları, bu başlığı okuduğunuzu biliyorum...

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şimdi yeni yılda EM'lerde methadon eksikliği zuhur edecek..o zamana kadar dolar yavaş yavaş evi istikametine yönelir..dolayısıyla altın(ons) bu dönemi bekleyerek geçirir..sonraları ikisi birlikte, mutlu sona ulaşır..tabi sizde..

Ahhh yaktın beni Draghi..Geçen ay elime geçen toplu parayı TL mevduat yaptıydım..neyse canım sn. Gund ve özellikle Sn. Karakemal kadar şanssız sayılmam..
    Sizde mi SHORTU kaptırdınız sayın enki ?

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Azıcık tepkicik olmuş.Yetmez

Budur

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Necmettin Batırel ve Özgür Demirtaş ile dolar ve 10 daha koyarım muhabbeti
    https://www.youtube.com/watch?v=Vpy-NZH_28g

Bir on milyar Dolar daha satarım olmadı bir on milyar daha satarım ...

Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •