-
Ppk karar metni :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Sırada Erdoğan’ın buna vereceği tepkide ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
yeğene 59 u ekranda görürsen ne varsa yatır dedim
bir halt olacağı yok.
-
Bugün hem bistte hemde dövizde ilginç bir gün olacak, bol ve uzun dalga boyları olur sanırım
-
demek ki 7.6969 üstü rekabetçi kur değilmiş
bir halt olacağı yok.
-
Bu saatten sonra faizle doları durduracaklarını sanmaları saflık derecesinde aptallık. Önce gerçek enflasyonu açıklarsın sonra faizi 20-22 bandına getirirsin. Faiz arttıracağına glpye 300bp koysa daha etkili olurdu ama zaten tüm maksat maksimum faizi arttırmamaktı. 200 bp arttırdık diyip reelde hiçbirşey arttırmamış oldular millet bunları nasıl yiyor anlamıyorum.
Sonuçta faiz sabit kalsa glpye 300 koyduk dese faiz artmış olacaktı. Şimdi faiz glp altında kaldı hiçbirşey artmadı :D
Faiz haram haram :D
Ytd
-
TCMB piyasaları ters köşeye yatırdı. 200 baz puanlık faiz artırımı sonrası dolarda şok düşüş, crash tüm hızıyla yolda !
7.50 ye inerse kazma kürek satılıp dolara abanılabilir.
cb nin sus pus kalmasından belliydi bi haltlar yiyecekleri
-
Halkbank geçici olarak döviz işlemleri yapılamamaktadır. diyor. Döviz değil gram altın alacaktım. Kurtaj yaptılar ekran geri geldi fiyat artırdılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri