Sayfa 124/1000 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 985 - 992 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    %7-8 zor değil aslında ama iyi bir piyasa öngörünüz olması lazım ve piyasalarında volatil olması lazım tabi
    Syn. admustafa işte bunu profesyonel fon yöneticilerinden bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geri taşıma zamanı da gelebilir belli olmaz.
    İnsan biraz şüphe etmiyor değil tabii hocam. Ama zaten tüm FIL'ı aktarmayı düşünmüyorum açıkçası. FIL, GPG ve TCD'yi riskleri nisbetinde en az bir sene taşıyacağım bakalım. Muhtemelen TCD'de kimse kalmamış olacak o zamana kadar

İlginç şeyler de oluyor bu arada. Dün müşteri temsilcim aradı bankadan, fon tavsiye etti bana. Konfidenşıl performans dokümanı gönderdi. Ama ben beğenmedim.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Biz anlaşamayız nereye yatıracağımız konusunda bence
    Yada dönüşümlü olarak her hafta birimiz yönetiriz fonu.

4.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    günde 400 mk yani yüzde 1 yerine 50 100 getirse devamlı getirse herkesin tercihi olur herhalde bu fonun her 2 yönde çok sert hareketleri var son 2 haftaki burada sürekli yukarı denk gelen hareketlerine kandı herkes gördüğümüz tabiki aşırı gazda dahil
    yüzde 30 mk'ya tamam diyecek çok insan var.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İş o zaman değişti
    Olayı onsa bağlamışlarsa ben şimdilik yokum.
    burada bütün gün TCD'nin portföyündeki hisselerin gün içi getirileri üzerinden TCD'nin bugünkü perfonması hesaplanmaya çalışıldı
    oysa ki fon yöneticisinin söylediği şu "gün içi o kadar çok işlem yapıyoruz ki (açığa satış,ters pozisyon,viop vb) hisselerin performansı bazen ikinci planda kalabiliyor tıpkı dün ve bugün altındaki LONG pozisyonun bizi terste bıraktığı gibi" dedi

ama şunu da ekledi "her ay 8-10 gün eksi yazabiliriz ama artı yazdığımız günler eksi yazdığımız günlerden daha çok ve daha yüksek getirili oluyor geçtiğimiz aylara dikkat edin lütfen"

son olarak da portföy değeriniz her geçen gün artıyor bu sizin getirinizi etkiler mi? diye sorduğumda
    "hayır şimdilik bir sıkıntı yok ama 30 yada 35 milyona geldiğimizde bir durup bakacağız belki fonu bu rakamlardan sonra alıma kapatabiliriz amacımız ne kadar para gelirse gelsin portföyü büyütelim biz kazanalım değil kendi istediklerimizi yapabileceğimiz bir büyüklükteki portföye ulaşıp önce müşterilerimize kazandıralım sonrasında bizde kazanıyoruz zaten"dedi

fon yöneticisinin söyledikleri bunlar ilgilenenlere duyurulur
    herkese bol kazançlar dilerim...

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    uğraşmamak kafa yormamak adına ayda ortalama yüzde 15 en azından 10 hatta 5 bile çoğu insana göre çok güzel kazanç
    Evet ya, kendim uğraşmayı denedim zamanında. İşimle gücümle uğraşamıyorum sonra, evde huzurum kalmıyor. Gerçi şimdi de Türkiye üzerinde fonları en detaylı inceleyen insanlar olduk sanırım. Kaçamadık yani yine hocam.

Al unut yapmak istiyorum artık.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    %7-8 zor değil aslında ama iyi bir piyasa öngörünüz olması lazım ve piyasalarında volatil olması lazım tabi
    Birazda cesaret ve gözükaralık lazım.
    1271'de ons'a al demedim 1250 bekledim, gördük 1550'yi.

8. Arkadaşlar portföyün büyük bir kısmını yfbl1 de değerlendiriyorum az ama risksiz olduğu için. Bunun yerine daha iyi getirisi olan ve benzer özelliklerde olan bir fon var mıdır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 124/1000 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •