Sayfa 125/178 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    12703 flat

Kaptık bugünkü harclığımızı
    Daytradecilik zor meslek ve sürekli ekran başında olmak icap ediyor ve haliyle çok riskli meşakkatli oluşu nedeniyle tam yerinde ceton sallamak gerekiyor. Tutar tutmaz bilemeyiz, nasip

12845 den şortumu tekrar giydim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daytradecilik zor meslek ve sürekli ekran başında olmak icap ediyor ve haliyle çok riskli meşakkatli oluşu nedeniyle tam yerinde ceton sallamak gerekiyor. Tutar tutmaz bilemeyiz, nasip

bol kazançlar ...bugün eregli de şort düşünüyorum dayucum.....güzel bir düşüş olacak gibi.......bugün ve yarın için eregli de.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Vob para katlama sanatıdır dayucuğum.
    Endekis vobdan kazandıklarını petkme yatırmayı unutma
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

aynı hareketi yapmışız, bol şans

12.800 civarı destek, aşağı kırarsa parayı katlarız

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bizim milletimiz biraz unutkan, ben yanlış mı hatırlıyorum- togg diye bi fabrika hiç kurulmamıştı, kurulsa bile bunların araba yapmayı becermesi akla mantığa aykırıydı, zaten yabancılar tasarlamış, montaj ünitesi gibi bi şey olabiirdi bu anca.. israf projesiydi, sanayileşememiş ülkelerin "bakın biz de araba üretebiliyoruz" zannettikleri aşağılık kompleksinin bir tezahürüydü.. falan.. forumda defalarca sorulmuştu- bu fabrikayı hiç gören var mı diye, ilk prototiplerin yurtdışında bi yerde ürettirildiği söylenip durdu, dalga geçmenin aşağılamanın sonu hiç gelmedi

togg muhabbeti hiç bitmiyor, şu anda 20 bin civarı togg yollarda, ama bazıları hala fabrika nerde falan diye soruyor, tam tımarhanelik bi durum, içlerine dert olmuş.. elektrikli araç piyasasında açık ara lider konumda togg ve bunlar eşşek seveceklerine gelip hala togg şöyle togg böyle, inanılır gibi değil

ceo konuşmuş geçen hafta, hedef 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretmek, yeni model 2025 ilk yarı pazara girecek, 2024 sonu itibariyle almanya pazarına ihracat başlayacak

https://istanbulticaretgazetesi.com/...n-arac-uretmek

6. 12790 flat

Kaptık bugünkü harclığımızı
    Hamdım Piştim Yandım

7. ben de kapattım 780- 785

60 puan kar başlangıç için fena değil

8. 760- 765 long denemesi

pektim de zincirlerini kırıyor inşallah, yürü be pektim

Sayfa 125/178 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları