Sayfa 1263/2364 İlkİlk ... 2637631163121312531261126212631264126512731313136317632263 ... SonSon
Arama sonucu : 18906 madde; 10,097 - 10,104 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İstanbul baskanı imambaşınerde bi tane icraat yapmadan gidecek gibi en kısa metro lardan birini acaydı bari...
    Ama ne tatil yapti. İyi tatil yaptı. Chp lağvedilmelidir. Herşeyin sorumlusu Chp.
    Böyle yazınca "Chp 50 yıldir iktidara gelemedi" diyorlar.
    Ulla işte niye gelemedi?
    Tonla yanlış is yapılıyor. Ulla adam 7500 TL alan emekliye zam yapmadi.
    Muhalefetin Türkiye'yi birbirine katmasi lazım.
    Chp iktidar olsa aynını yapacak. Faik Oztrak'in Mehmet Simsek'ten ne farki var?
    @erefefik

2. Gazi’nin hürmetine CHP’ye oy verenlere Allah sabır versin.

İlk seçimin üstünden 8 hafta geçti, 7’li koalisyon masasından 1 kişi bile istifa etmedi.

'Kazanamazsam bırakırım' diyenlerden hiçbiri siyaseti bırakmadı.

— Cumhurbaşkanı Erdoğan
    İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    ·
    13s
    Yaw "adam haklı" dedirttiniz ya

Size de yazıklar olsun...

Adam haklı...

Bu arada düzeltme; 6 lı ittifak
    Bu hanımefendiye de bunu söylettiniz ya helal olsun size.
    Pkk'yi da sayinca 7'li ittifak oluyor.
    Seçimi kazansalar ne olacakti?
    Allah korudu. Allah var galiba.
    @erefefik

3. Alman Federal Meclisi üyesi Ralf Stegner, ABD'nin Kiev'e misket bombası tedarik etme kararını eleştiriyor.

Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Andriy Melnik Twitter'da: "Tavsiyeniz canınız cehenneme, Bay Ralph Stegner. Siz ve sizin gibilerin neden bahsettiğiniz hakkında hiçbir fikriniz yok."
    @erefefik

4. Uğur Aktemur
    @uguraktemur_
    Kuran nasıl okunmalı kısa ve net bir bilgi vereyim. Bir isim, sıfat ya da fiil bir ayette hangi anlama geliyorsa, o kelimenin geçtiği diğer tüm ayetlerde de aynı anlama gelir. Bu Kuran’ın en değişmez ve net kuralıdır. O yüzden meallerin tamamını çöpe atın.
    Kuran’daki kavram ve terimlerin tamamının bir hikayesi vardır. (Tam olarak saymadım ama 1500 civarı olduğunu tahmin ediyorum) Bu kavram, terim, isim ve sıfatların tamamı tek tek ele alınmalıdır. Yoksa Kuran’ı anlamak mümkün değildir.

Tüm bu kavram, isim ve sıfatlar çözümlenirse, Kuran’ın bize anlatılandan çok farklı muazzam bir hikaye anlattığı çok net görülecektir. Hatta, zaman ve mekanlar konusunda sürdürülen açık yalanlar da ortaya çıkacaktır.
    Eğer bir terim/kavram diğer ayetlerden farklı bir anlamda kullanılmışsa orada bir sıkıntı vardır, çok dikkat edilmelidir.

Konu o kadar fantastik ki ancak içine dalınca anlaşılabilir.
    Bunu bilmiyodum. Doğruysa şinci ne olacak? Hi ho ho
    @erefefik

5. Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    2023 yılında 15,9 milyon emeklimizi ve 4,9 milyon kamu çalışanımızı etkileyen önemli iyileştirmeler yaptık. Aylık ve ücretlerinde enflasyonun oldukça üzerinde artışlar yaparak refah seviyelerini yükselttik. 2022 yıl sonuna göre en düşük memur maaşını yüzde %141,8, en düşük emekli aylığını ise %114,3 oranında artırdık.

Önümüzdeki dönemde bütçe açığını kontrol altına alarak mali disiplini yeniden tesis etmek suretiyle kamu maliyesi göstergelerinde kalıcı bozulmalara geçit vermeyeceğiz. Bunun için gerekli tedbirleri alıyoruz. Para politikası ile maliye politikası arasındaki uyumu pekiştirerek Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadelesine destek vereceğiz. Cari açığı azaltacak adımları atarak ülkemizin risk primini de düşüreceğiz.
    bıkmışbroker (Mustafa N Kutan)
    @M_N_Kutan
    ·
    21d
    Benim emekli maaşımda gram artış yoktur.
    Ben başka bir ülkeden mi emekli oldum?
    Geçen sene de 7.555 TL alıyordum bu sene haziran 2023 de de aynı emekli maaşımı aldım. Bir artışdan (%25 lik) bahsediliyor heryerde bazı muafiyetler filan varmış. Temmuz sonunda görürüm artış var mı?
    Adam dayanamıyor yazıyor. Bunun sorumlusu Chp işte. Adam gibi muhalefet yapsa bunu yapamazlar. 7500 TL alip, gecinmeye calisan insanin sikintisi Chp'nin umurunda degil. İstiyor ki daha da beter sikinti ceksinler. Bu insanlar acliktan olseler
    Chp'nin umurunda olmaz.
    Chp'nin 7500 TL mevzuunu onlemesi gayet mumkundur.
    Kesinlikle yapmazlar.
    @erefefik

6. Allah korudu ülkeyi seçimi falan kazansalardı cehepe pekeke tayfası 50 yıl geriye giderdik...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. İmambaşı İstanbul'u ihya edicem dedi bi tane büyük proje yapamadan gidecek...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İmambaşı İstanbul'u ihya edicem dedi bi tane büyük proje yapamadan gidecek...
    Ama iyi gezdi bak yurt içi yurt dışı hakkını yemeyelim...

Sayfa 1263/2364 İlkİlk ... 2637631163121312531261126212631264126512731313136317632263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •