3 kademeyi aldılar bakalım, devamını getirebilecekler mi?
3 kademeyi aldılar bakalım, devamını getirebilecekler mi?
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
bundan 10 gün önce Galip in MRGYO yu 0.65 de iken 0.71 e kadar 6 kademe tek tuşta kaldırdığı ve ertesi gün 0.66 ya kadar salı bu sefer tek tuşta 0.72 ye kadar kaldırdığını gördüğümüştüp. Galip olduğu 0.90 üzeri kapa açıklama atınca ortaya çıktı. Üstelik o kadar çok hissesi olan MRGYO yu 1 haftada 1.57 ye getirdi. İmşallah bunada dalarda TAMCIK ın yapmadığını/yapamadığını yaparak hisseyi alır götürür. Galip malum kendi hisselerinde operasyonu tamamladı kar gördüğü hisselere dadanmaya başladı. Bir gün bunada gelirse şaşırmam. Ben o zaman TAMCIK ve tayfasının kantin kuntin hareketlerini görürüm.
Şimdi burda, önemli olan, tan neden tahsisli sermaye artırımı kararı aldı,. Şirkete ortak mı istiyor(güçlü yat. Yerli ve yabancı) veya şirkete sermaye koyup büyütmekmi neden bu yola girdi senedi bir TL, üstüne ati bedeli bölebilirdide burası önemli. Aceba diyorum yabancı bir yat. mı buldu al mak için veya diyorum dişzrdaki pay oranı zaten %80 malı boşaltma hareket i de yapardı ama bu kararı aldı zaman la belli olur arkadaşlar senedi almak için iyi düşünme leri lazım çünkü muhterem zat hiç güvenilir değil
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
75 yazdım hemen verdi? İlginç! Deneme için yazmıştım.
Son durum
74 e icbc yazmış ufak ufak topluyor galip olabilir mi
Lenovo A7020a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri